dilluns, de maig 21, 2007

Trepitjada clau


Quan parlem de trepitjades en el món del futbol ens vénen al cap la trepitjada de Hristo a l’àrbitre Urízar, la de Juanito a Matthaus, la de Simeone a Julen Guerrero o fins i tot a Bilardo cridant “Al enemigo pisarlo, pisarlo!!”. Però ahir va haver-hi un altre trepitjada que va marcar si més no el símbol del partit Atlètic-Barça.

Maniche que estava repartint ‘cerita’ al mig del camp es va llançar al terra a lluitar una bola a Edmilson, aquest després de regatejar va trepitjar de manera involuntària a Maniche a l’alçada de ‘l’espinilla’ i el va lesionar.

En aquell moment l’Atlètic es va quedar amb deu homes durant dos o tres minuts, i el més important sense el ferrallat que mantenia tancada la seva àrea. I com aquell gat que aprofita el descuit de l’amo en deixar-se la porta oberta només un moment per escapolir-se el Barça va aconseguir el seu primer gol, i aconseguir així una fissura al mur que en dos minuts es convertiria en una esquerda i al cinc minuts en un enderrocament

En fi, un petit detall, un nefast Pichu (sense oblidar a Eller) i un Barça oportunista van rebentar el partit abans de la mitra part. Tot i que l’Atlètic ho va posar molt fàcil cal recordar que per marcar s’ha de xutar i estar a l’àrea així que senyors del plus, la sort és per qui la busca, ja que ahir semblava que l’Atlètic s’havia fet els gols en pròpia.

Pel que fa al Madrid, segueix amb les remuntades i els ay ay ay, però segueix guanyant. A veure si hi ha sort i el ay ay ay es converteix en un ‘Fabio la cagamos!’.

PD: Notícia d'última hora, Luís García segueix plorant.

4 comentaris:

Mikel ha dit...

Totalment d´acord , el que no tinc tan clar es que la trepitjada fos involuntaria...

Gerard Agudo ha dit...

Mikel: Si va ser voluntaria mira tampoc em sap greu ja que l'atlètic va deixar un parell de perles a Xavi, Messi i a Deco que deu ni do.

Puji ha dit...

Jo vaig decidir quedar-me a casa i no anar al bar, i va ifoten sis gols. Si és que...

Oriol ha dit...

exacte mikel, jo tampoc ho tinc tan clar.
Però l'Atletico tampoc és un exemple d'esportivitat, recordo el gol amb la ma de Kun Agüeor contra l¿Athletic?, no tirar la pilota fora contra l'Espanyol i el "viaje con nosotros" que li fot el Maxi al Iniesta.