dimarts, de maig 15, 2007

Present i futur

No és casualitat que en el moment més dolç del bàsquet espanyol siguin escollits pel cinquet ideal de l’ACB tres jugadors nacionals com són Navarro, Rudy i Reyes. Segurament és la confirmació d’un estat de gràcia d’una sèrie de jugadors, la majoria d’ells integrants d’aquell fantàstic equip que va aconseguir el Mundial Junior ja farà uns anyets, molt ben complementats per jugadors més veterans i gent jove, que com s’ha vist decideixen en els seus equips ja siguin ACB o NBA.

També dona gust comprovar que hi ha entrenadors com Aíto que no han dubtat en apostar d’una manera ferma i a la vegada prudent en jugadors joves com Ricky Rubio (escollit jugador revelació de la temporada).De totes maneres aquest tipus d'accions van molt escasses en el nostre bàsquet per no dir que són excepcions. Perquè s’ha de ser conscient viure el present de glòria però també pensar en el futur, ja s’ha dit més d’una vegada en aquest blog s’ha de permetre a jugadors joves poder despuntar, no val donar els 5 minuts de rigor i ja està, s’ha de confiar en ells com es feria amb tots els meus respectes amb un N.A.F., i per exemple el de Trias o Marc Gasol.

Perquè el bàsquet estatal és cosa de tots, des de l’entrenador de l’Escola de Bàsquet fins a Joan Plaza. I una vegada es toca la glòria sempre en vols més. No oblidem aquest estiu Eurobasket, on els favorits son els nostres.

Foto: www.sport.es