dilluns, de maig 14, 2007

Pot ser ja és massa tard.

Pot ser ha arribat l’hora de deixar de parlar de futbol i parlar de la preparació física, de la recuperació d’uns jugadors que en la seva gran majoria pot ser s’han dedicat més a viure del passat que afrontar el present. Uns jugadors, on alguns estan cansats pel ritme de partits i altres per la falta d’entrenaments, no rendeixen el que han de rendir o s’espera que rendeixin.

Pot ser ha arribat l’hora de demanar explicacions a una directiva que tot i que pot ser no s’havien molt bé quin camí agafar, s’havien quin no era el correcte, tot i així s’han equivocat. Promeses incomplertes i tics de galactització. Que tindrà la presidència del Barça que et fa sentir tan poderós.

Pot ser ha arribat l’hora d’assumir que hem regalat un any per culpa d’una gent amb falta d’ambició, motivació esportiva i actitud.

Però pot ser que ja sigui massa tard.

PD: Un equip que s’està jugant la Lliga no li poden fotre un gol perquè ningú ha tapat el servei d’una falta ràpida. Falta de concentració que val una Lliga i un cicle.

19 comentaris:

Unknown ha dit...

En el fons jo no li demano al meu equip que guanyi sempre, jo li demano que es deixi la pell al camp... i malauradament això és algo que no han fet en tota la temporada.
S'han fumat el crèdit que tenien i com perdin aquesta lliga jo voldré que hi hagi conseqüències en forma de guillotina.

Gerard Agudo ha dit...

Aquí sempre corren els mateixos...els altres sempre es borren.

Anònim ha dit...

Per posar-vos contents:

Ronaldinho i Luis Fabiano (no tinc molt clar si el dia del getafe o el dia després) amb vaixell davant de Arenys amb sis pibites...

De molt bona font (q no fa q no entengués quin dia era!!!)

Jo tb vull tenir grip o febreta pillada per culpa d'una insolació a alta mar!!!

Anònim ha dit...

Per cert...

seria D'ARENYS... q hauria estat bé canviar i posar-ho bé...

"Després demanarem seleccions catalanes"

koko

Gerard Agudo ha dit...

Suposo que serien un d'aquest dies de GIMNÀS de Ronaldinho no?

Mira m'he posat encar de més mala òstia.

Per cert Koko. Merci per la teva visita.

Anònim ha dit...

Em sap greu dir el que vaig a dir, però al Barça no li convé guanyar la Lliga. Mires la banqueta d'ahir i dius, "cony, a qui trec i a ui poso?

Baixes: Belleti, Oleguer, Thuram, Gio, Silvinho, Motta, Edmilson, Deco, Giuly, Ezquerro, Gudjhonsen, Saviola (potser me'n deixo algun)
En quan a vaques sagrades se li diu a Ronnie que si te que descansar,que descansi, pero de Compa America nanai. Si no li agrada, porta.
I depen del rendiment de la propera temporada, doncs porta o la renovació pactada.

Xose

Gerard Agudo ha dit...

Papi, un dels laterals esquerra te l'has de quedar i Oleguer encara que li tinguis mania és un bon suplent sempre que jugui al seu lloc.

I sobre Thuram el prefereixo a qualsevol 'perla' d'aquestes d'en Txiqui pogui portar.

Anònim ha dit...

i perque no pots fitxar a dos? Imagina't la competència entre els dos, l'únic beneficiat, el Barça.
Oleguer? No és un tema de mania o no, és un tema de que no és jugador nivell Barça, s'ha de ser objectiu. No aporta res, i el Barça necessita 16 titulars, no 11 titulars + 5 bons suplents. Gudjohnsen en ppi semblava un bon suplent. Es lesiona Eto'o i ha de jugar de titular. Encara que al final ell va dir que no venia, Henry hagués solucionat la papereta millor que el bacallà aquest. Ho dic pels debats que van sorgir, que si masses cracks etc... TONTERIES!!!!!. A l'època del Dream Team ,els suplents de Romàrio I Hristo eren els titulars de la selecció espanyola. I els d'avui en dia?

Papi

Puji ha dit...

VAn Bronkhorst, Xose, t'has deixat Van Bronkhorst.

M'és igual tot. Passo de Barça fins la temporada que vé. Aquesta plantilla (o alguns membres) no es mereixen que m'emprenyi.

Anònim ha dit...

Puji,

Està el quart a la llista negre. Res escapa als ulls de Xose, RES!!

JA, JA, JA (Riure Maligne)

Xose

Oriol ha dit...

Potser més que mai hauria d'estar del costat de l'equip. Vosaltres sou els que us autonomeneu "la millor afició del mong? ".... doncs n'hi per tirar coets!!!

Unknown ha dit...

Al tanto, Uri, mira si som la millor afició del món que aquesta colla de cabrons porta sudant d'esforçar-se durant tota la temporada i fins fa quatre dies encara els hi rèiem les gràcies.
No és que per perdre se'ls vulgui decapitar... és el típic cas de gota que fa vessar el got.

Anònim ha dit...

NI HEM ESTAT, NI SOM, NI SEREM LA MILLOR AFICIO DEL MON. PER SER-HO S'HA D'ANIMAR SEMPRE A L'EQUIP, I EL CAMP NOU ES COM EL LICEU, A VEGADES POTS SENTIR ALS JUGADORS COM ES CRIDEN I POTSER HI HAN 85.000 PERSONES AL CAMP.
UN BON EXEMPLE D'AFICIO ES LA DEL CADIS, QUE INCLUS ESTAN A 2ªB ELS SEUS AFICIONATS OMPLEN EL CAMP.

Gerard Agudo ha dit...

D'acord amb l'anònim. Com a molt l'afició del Barça que ànima és als gols i la tercera graderia.

Mai hem estat la millor afició del món. Un exemple de millor afició del món: Anfield.

Anònim ha dit...

UPS, M'HE OBLIDAT DE SIGNAR, SON EN XOSE. A QUE JA NO ESTAS D'ACORD EH GERI?? -5 ESTRELLES!!!!!!

XOSE

Puji ha dit...

Osti Xose, la indignació m'obnubila la vista.

No som la millor afició del món, però aquest any això havia començat a canviar, seguiem fidels a l'equip tot i les decepcions, però com diu l'Edu, ha vessat el got.

Anònim ha dit...

Quina afició més patètica

Gerard Agudo ha dit...

Oscar: Tu no estaves de viatge ja!!!
Com busques !!! ja ja ja

Per cert ja vaig veure el suport dels Ultra sur l'altre dia je je je per la final.

Mikel ha dit...

DOncs NO , NO es el moment de tot aixo , ara es el moment de deixar que els jugadors decideixin que volen fer amb els 4 partits de lliga que queden i a FINAL de temporada decidir que fe.
Aquest any la directiva ha deixat auto-gestio al vestidor i esta clar que no ha sortit be i ells millor que nosaltres saben els motius per lo que segur que pendran les mesures que calgui.