dimarts, de maig 08, 2007

A dos punts!

Segurament tots els culés havíem dipositat molta confiança en que el Madrid punxaria en les dues jornades de Lliga que s’han deixat enrera, al camp del Bilbao i a casa contra el Sevilla. Però res més lluny de la realitat, tot el contrari, no ha sortit perjudicar sinó que ha sortit reforçat com mai dels dos partits.

Per contra el Madrid tenia molta confiança en que el Barça punxés a Anoeta, contra un rival necessitat de punts com l’aire que respirem. Però tampoc va ser així. El Barça sense fer un futbol brillant, tot el contrari, va aconseguir aquesta vegada si, no com el dia del Villareal, materialitzar dos de les sis o set ocasions de les que va disposar.

Actualment les dinàmiques dels dos equips són molt diferents. Un Barça estancat, encomanat als nois de la comarca al mig del camp, a Sant Valdés i a la inspiració dels seus cracks en baixa forma i per darrera un Madrid accelerat, d’arribades letals i uns jugadors que s’han cregut tot el que la premsa ha venut. Dos camins que porten a un mateix destí el títol de lliga, que ara si més que mai sembla cosa de dos. Per part meva segueixo pensant que el Barça guanyarà la Lliga, i que si algú ha de perdre un partit ho farà quan menys s’ho esperi, perquè quan més fàcil sembla el partit més complicacions pot portar. Ja se sap rival petit, menys tensió.

Però una cosa està clara, el Madrid pot anar molt fort, accelerat, amb la moral a tope, però ha passat una altra jornada i el Barça ha augmentat l’avantatge sobre el immediat perseguidor. Abans estava a un punt ara a dos. Siguem positius.

PD: Ronaldinho segueix en baixa forma, desastrós però si més no va fer el paper de crack, dos passades de gol, i per fi Eto’o va marcar en 1 contra 1 contra el porter.

6 comentaris:

Oriol ha dit...

1.- L'Espanyol serà el que decidirà qui s'emportarà la lliga? ha de jugar amb Bar$a i MadriZ.
2.- Faré de Dani de l'Espai D i et diré 2 punts sobre 15 són un 13% d'avantatge. El Bar$a té marge d'error, el Madriz i Sevilla No.

Gerard Agudo ha dit...

Ori:
L'Espanyol no decidirà la lliga amb sap greu. Contra el Madrid posareu el culet com sempre i a can Barça estareu borratxos de victòria de la UEFA. Podem fer uns trapis, 3 punts a canvi de paseillo.

Puji ha dit...

Que ningú s'oblidi del Sevilla...

Gerard Agudo ha dit...

El Sevilla ja no conta per la Lliga.

Dani R. ha dit...

Ui! Gerard que no et senti el meu pare. Els sevillstes estan amb el triplete que no toquen el terra.

@Oriol: pensa que a cada jornada de les que queden estan en joc el 20% dels punts possibles.

Gerard Agudo ha dit...

Dani: El meu pare estava igual i mira ja se li ha acabat la tonteria, tot es qüestió de temps je je je.

I espera que el meu germà, pobret del Valencia, encar té fe.