divendres, de maig 25, 2007

Primes i primos.


La lliga dels maletins ja fa setmanes que funciona o diuen que funciona. En una lliga tant igualada i amb poques jornades per endavant qualsevol entrebanc del rival sempre és bo i pot decidir la Lliga, per això ja són molts els rumors que parlen de les primers a tercers als rivals del Barça, Madrid i Sevilla.

La meva opinió és que tota prima per guanyar ha de ser benvinguda i mai rebutjada per un equip, perquè normalment un jugador surt sempre a guanyar, això si amb un suplement pot convertir un partit qualsevol en la final de la Champions. En aquest cas no hi ha reprimenda possible, només una i totalment lícita, la de l’aficionat de l’equip primat que veu que els seus jugadors no han corregut en tota la Lliga però quan tenen un extra es foten com a motos. Perquè aleshores passaríem a parlar d’un professional a parlar d’un manta i un carota!

Vaja que això de les primes a tercers per guanyar es com si a mi em paguessin per escriure al blog, algo que es evident que ja fair sense cobrar.

Per altra banda no se’m passa pel cap com un jugador pot ser capaç de vendre la seva reputació en la seva professió per uns calerons. És un fet lamentable i que diu molt poc, ja no com a futbolista, sinó com a persona. Perquè qui diu que aquest jugador que s’ha deixat comprar per tercers un dia no es deixa comprar per un rival directe del seu equip en una final, una eliminatòria, etc. S’ha de ser molt primo per jugar-te el teu futur com a professional i com a persona.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Com dius al principi, si són per guanyar, cap problema. Ara, és d'un papanatisme tanta informació sobre els maletins que s'està donant aquests dies... com si fos la primera vegada que passa!

Gerard Agudo ha dit...

Amic kanu, ja saps que dóna molt de joc, igual que tots els brasilenys íntims de kaká diguin que els hi ha dit que vol jugar al Madrid.

En fi estic fins els ous del Marca i el AS.

Papi ha dit...

Crec que hi ha molta hipocresia en aquest tema. Coi, si tu guanyes un partit, cobres el teu sou i a sobre algú extern et diu: "toma sobre", perquè has de dir que no? Un altre tema seria que fos un "sopasobre" per perdre, però per guanyar??!! La gent comença a intentar cubrir-se les esquenes amb excuses tipus primes a tercers. La feina s'ha de fer quan toca, i si el Barça no hagués fet el pallús la resaca de la celebració pel titol de Lliga ja faria temps que hagués passat.

Mikel ha dit...

no dubtis pas que la primas han existit sempre desde fa molt de temps!!!

Puji ha dit...

Mira a Itàlia! Allà feien primes, apostes,... de tot una mica. I qui et diu que no passa aquí?

Anònim ha dit...

Quin mal de cap amb les primes. Cada temporada igual. No veig cap problema en cobrar primes.