divendres, de maig 04, 2007

En Becks, la Targeta i la mare que els va parir!

Ja està ja tenen el que volien. Qui no plora no mama. Després d’estar no sé quants mesos amb el villarazo per aquí i per allà, que si penals injustos, favors arbitrals al Barça, etc. El Madrid ha aconseguit que un home, que no fa gaire veia els partits des de la grada i ara és el salvador, pogui jugar tot i la cinquena groga mostrada a Sant Mamés. Ja sé que em direu que al Barça també li fan i coses d’aquestes i si correcte, però no trobo bé que es retiri una targeta que és per perdre temps. No es tracta d’una falta que després de veure la repetició per laTv es veu que no és, No!!. Es tracta d’una targeta per perdre temps, aleshores el què estan fent és treure autoritat a l’àrbitre. El què faltava.

Després d’aquest atac de madriditis ja podem felicitar l’Espanyol per la seva final europea a Glasgow. Comentar la lesió de Deco per part de Giuly, qui sap si no ens ha fet un favor aquest francès. Ja que l’estat de Deco és lamentable sembla un zombie al mig del camp. Però ja se sap no sé si es pitjor el remei que la malaltia anomenada Edmilson o pitjor, Motta. En fi que de nou una jornada de nervis, aquesta però més llargueta que l’anterior ja que el Barça juga dissabte i el Madrid-Sevilla diumenge. El partit de diumenge promet ser un drama.

Per altre banda tot i que algunes televisions intentin amagar-ho avui comenta la Final Four de bàsquet amb dos integrants de l’estat, el Tau i l’Unicaja. Sincerament crec que cap dels dos és el favorit però si n’hi ha un aquest és el Tau, per molt que l’amic Scariolo digui que ells han fet més mèrits que ningú per ser a la final. Suposo que es refereix al marcatge de denúncia per lo penal que li van fer a Navarro durant tota l’eliminatòria contra el Barça. Un Barça que per cert ha perdut la tercera plaça de l’ACB a favor del DKV i això no fa que complicar més la presència dels barcelonistes a la Lliga Europea de l’any que bé.

Molt de tema esportiu aquest cap de setmana. Si senyor. No veurem ni la meitat però ens enterarem de tot segur. Ah! No oblideu que diumenge hi ha motos i si després no podeu fer la migdiada no ho dubteu poseu el teledeporte la Copa Amèrica – Louis Vuiton i ja veureu com en un tres i no res dormint.

Bon cap de setmana.

5 comentaris:

Oriol ha dit...

Deco com Tamudo, sempre al camp!!

Gerard Agudo ha dit...

Què vols que et digui Ori.Últimament és més un perill que no pas altre cosa. Si mires les últimes estadístiques de pilotes perdudes fins i tot Pablo García et sembla bo.

Unknown ha dit...

No és el d'altres temps però... yo peco por Deco

Als de la Buitton els desitjo un cap de setmana amb menys brisa que la que corre dins una llauna d'olives farcides. Que bufin les veles la tortillera i el talla emissions en català!

Puji ha dit...

1. El Madrit fa coletassus per mirar de guanyar la lliga a lo cutre, com fa sempre.

2. El Tau i l'Unicaja tururú.

3. Per migdiades esportives, el ciclisme. Almenys et despertes al final d'etapa que és l'emocionant. La Copa València aquesta no té puta gràcia.

Mikel ha dit...

Ostia!!! per un cop estic d´acord amb l´Oriol....ho sento...m´en vaig a veure al meu psiquiatra...dew!