dijous, de maig 10, 2007

Michel Cag....perdó, Salgado

Quina culpa té el Barça que el ‘senyor’ Calderón, l’home del nus de corbata raro, hagi demanat que la final de la Copa del Rey es disputi al Santiago Bernabéu. Suposo que Michel Salgado, home grimós, no s’ha plantejat mai aquesta pregunta ja que sinó no faria ressó d’una pancarta mostrada pels ‘Ultra Sur’ en el tot partit contra el Sevilla, on demanaven que la final no es jugués al Bernabéu.

Es veu que ara no els sembla bé, que és una provocació que el Barça jugui allà una final. Que li fa por senyor Salgado la victòria del Barça, la volta d’honor al Bernabéu, que l’afició del Barça destrueixi el camp?. Jo ja he viscut en directe una final al Bernabeu on ha passat tot això, excepte la destrucció del camp, i precisament contra l’altre equip, el simpàtic, de Sevilla. Qui provoca el Barça per tenir opcions a al final (a falta del partit d’avui recordem-ho) d’una competició o vostè amb aquestes declaracions.

Si li sembla bé fem una cosa que el Barça es retiri perquè ells al Bernabéu no volen, no és més, no es mereixen jugar perquè és una provocació, ay! O també poden fer callar la boca del seu president alhora de prometre coses perquè ja se sap que no és molt complidor. I sinó, que cony, una clàusula on digui que si el Barça juga la final no deixen el camp i s’ha acabat.

Això si no els va semblar tant malament quan en l’any del Centenari del Madrid ho tenien tot preparat per fotre la encerrona al Depor i guanyar al Bernabeu la final de Copa. Llàstima que els hi van fotre 0 a 3. Com tampoc els sembla malament utilitzar els camps de la Federació Espanyola per entrenar.

En fir que si no estava prou caldejat l’ambient a Madrid, amb els seus drames arbitrals, eufòria col•lectiva per la Lliga i l’anticatalanisme ja i tirem gasolina per si de cas.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Què ha de dir un tio conegut com 'el Malulo'? A mi el que em va encantar de les seves declas va ser que "estamos como nunca", en referència a anar segons a dos punts del Barça. Complir objectius sempre és motiu de satisfacció.

Gerard Agudo ha dit...

Malulo ja ja ja no recordava aquest nom!!!

Anònim ha dit...

Tranquil Gerard, ja no cal que aneu a provocar a Madrit. jajaja!!!! Donde está Messi? Rijkaard, dónde está Messi?

Oriol ha dit...

final? quina final? Per perdre o guanyar una final primer s'ha de jugar, com la de Glasgof. ;-)

Puji ha dit...

Deu ser que ens hem retirat per no jugar al Bernabeu... ntchs...

Unknown ha dit...

segueixo veient pericos crescuts per tot arreu... i si no és amor, serà obsesión?

Gerard Agudo ha dit...

Ja m'he desfogat en el nou post!!!

Pericos piuleu ara que podeu!!!