dijous, de març 01, 2007

Primer Round


El Barça guanya el primer partit de la Power Round o de la Royal Rumble (visca el pressing catch i Hector del Mar). Ho va fer amb una primera part excel.lent sorprenent al rival amb un plantejament molt arriscat i propi de final de partit, no pas d’inici.

L’estat de gràcia amb el qual es troben els hobbits és brutal. Thuram sembla estar preparat per ser un central del Barça i crec que Oleguer és més que un bon suplent. Messi està ‘tremendo’. Aquest Barça està agafant impuls, esperem que sigui per fer el gran salt a Anfield. Per cert si no ha de jugar Deco que no jugui, ahir de nou va tornar a perdre una quantitat de pilotes espectacular. I realment no és el fet de perdre pilotes, el tema és on les perd, en zones molt perilloses per a la defensa.

El què no sé és si el Barça aguantarà a un bon ritme els 4 partits, si s’ha de sacrificar algun, que sigui el del Sevilla. La lliga és molt llarga i aquesta la guanyarà el menys dolent, el Barça.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Sorpresa total i agradabilíssima per a aquelles persones posseïdes per l'esperit d'un 'sosi' (com jo mateix). El que ja no tinc tan clar és si això servirà per Anfield. Plantar-nos allà amb tres defenses... buf, és que només de pensar-hi em vénen esgarrifances! A Sevilla a guanyar, i si tornem amb un empat, doncs també molt bé.

Puji ha dit...

Brutal la primera part. I durant tot el partit tots els davanters defensaven i tots els defenses atacaven. Aquest és el Barça que volem. Una petita errada de concentració a pilota parada ens va tornar a donar un ensurt. S'ha de treballar amb això.

Kanu, la gràcia de la tàctica d'ahir és que ara, cap entrenador sabrà quina perreria li té preparada Rijkaard.

Visca el Barça collons!

Oriol ha dit...

opino subjectivament, quedi clar.
Què collons fot l'Iniesta tancat a la banda dreta a la segona part?
Què collons fot el Ronaldinho al camp?
Em sap greu, però al Messi li dono quatre partit com a molt, o deixa anar la pilota abans o li fotran mal de debò.
A diferència de tu, em quedo amb Deco amb els ulls tapats que a Edmilson o Motta adelantats i Màrquez per davant la defensa.

Mikel ha dit...

I tot aixo sense el factor X!!
per cert... Oriol!! tu calla ;-P