dijous, de març 22, 2007

Lamentable


Sembla mentida que no hagin après res… les seves paraules de fa una setmana eren paper mullat pura hipocresia. Després s’estranyen que la gent reaccioni violentament. Hi ha ells qui els para els peus?

Si encara no ho heu endevinat estic parlant dels ‘senyors’ del Betis i el Sevilla. Com ja sabeu no fa més de 15 dies van llençar una ampolla a Juande Ramos durant el transcurs del partit de copa contra el Betis, el partit es va suspendre. Aleshores es va posar el crit al cel des dels mitjans de comunicació, que si acabaríem com a Itàlia, que el llançador ha d’anar a presó, etc. semblava que es feria alguna cosa seria per evitar més casos i el•liminar la violència de manera definitiva dels camps de futbol.

Res més lluny de la realitat, sembla ser que els directius i entrenadors del Betis i Sevilla no han après la lliçó, tot i que algun va entonar el mea culpa com en Juande (altres van seguir fent-se el boig com si la cosa no anés amb ell com els presidents del Sevilla o del Betis), ja que dels 33 minuts restants del partit suspès que es van jugar a Getafe no es parla però si que es parla de les rodes de premsa dels entrenadors agredint-se verbalment de nou o inclús ja qui diu que hi ha hagut una agressió de Luis Fernandez amb un Chupa-chups (no és broma) a un directiu sevillista. Simplement vergonyós.

Això no passaria si en el seu dia s’haguessin inhabilitat o sancionat presidents, entrenadors o tot tipus de persona en nòmina dels clubs que incitessin a la violència. Com que tothom veu que això és xauxa un dia entono el mea culpa perquè és el què toca i l’altre torno a buscar la provocació.

Com exemple que ens quedi la sanció de la UEFA a David Navarro i els seus 7 mesos d’inhabilitació en totes les competicions.

4 comentaris:

Oriol ha dit...

el mon està plè de pallassos (sense nas vermell). A més de suspendre jugadors, i inhabilitar, el que realment entén la gent és que li toquin la butxaca.

Gerard Agudo ha dit...

en aquest cas ori els jugadors són els que millor s'han comportat. Sembla mentida.

Puji ha dit...

Al Juande ningú li ha explicar que ha de seguir vivint a Sevilla? I que qualsevol dia l'arramben en una cantonada i l'apallissen? Quina inconsciència.

Mikel ha dit...

Cop de mall!! per cert , estic d´acord amb el Gerard , aquest cop els millors amb diferencia els jugadors!