divendres, de març 09, 2007

Dinàmiques (2)

Fa uns dies us vaig parlar de dinàmiques, recordeu aquell post tant pesat… en fi només volia constatar un exemple claríssim com és el Barça de bàsquet. Tant criticat al principi de temporada, amb raó i números a les mans, i tant glorificat des de la victòria a la Copa del Rei. El Barça dels últims 10 partits només n’ha perdut un, Panathinaikos a la Lliga Europea, en un moment important de la temporada amb un títol en joc i la classificació pels quarts de final a Europa. Realment la transformació d’aquest equip ha estat notable i sembla ser que els jugadors que fins ara estaven desapareguts s’han retrobat. I sobre tot una cosa que no vull que passi desapercebuda, la importància dels jugadors de banqueta.

El barça disposa d’un cinc titular actualment amb Lakovic , Navarro, Basile, Trias i Vàzquez, però la gent de banqueta està aportant minuts de qualitat i recursos diferents quan el partit s’encalla. Com són d’importants els punts i rebots basurilles de Kakiouzis o la defensa de Grimau i De la Fuente.

Aquest Barça ha evolucionat a millor, i permet somiar en fer alguna cosa més aquesta temporada, això si amb el permís del Tau (a la lliga ACB), que a diferència del Madrid és un equip madur i amb experiència en finals.

2 comentaris:

Mikel ha dit...

Poques vegades he deixat de confiar en un entrenador i en un equip , pero he de confesar i confeso que no donaba un duro per aquest barça de basket...

Gerard Agudo ha dit...

Ja veus a hores d'ara nova victòria a casa el San Fernando, i a l'espera que vingui el Madrid dissabte després de perdre a casa amb el Gran Canarias. Els tres de dalt han perdut.

La veritat que a mi em va costar el principi i ara els veig capaços de tot, excepte de guanyar un Tau o un Panathinaikos en una final four.