divendres, de març 16, 2007

Palop


Haig de reconèixer que la meva simpatia pel Sevilla és -7 però ahir volia que passés l’eliminatòria per varis motius, entre els quals estava que així aniran més cansats a la Lliga i això serà bo pel Barça.

Però realment del que us vull parlar és del seu porter, Palop. Un molt bon porter que, com molts en aquest país, ha estat a l'ombra d’un altre gran porter com és Cañizares, i finalment ja ven crescudet ha decidit volar sòl i triomfar. Ahir però va tocar la glòria més enllà del porter convencional.

Corria el minut 93 i el Sevilla perdia 2-1 i estava eliminat de la Copa de la UEFA. Com en moltes altres ocasions en altres equips a la desesperada el porter, Palop, va pujar a rematar. Fins aquí es tracta d’un fet que centenars d’equips han fet en moments de situació límit, de caixa o faixa. La diferència amb ahir és que Palop va marcar amb un gran remat de cap. Espectacular. Bon centre de Àlves i millor remat de Palop.Després a la pròrroga Chevantón va rematar la feina amb el gol que classificava al Sevilla.

Us deixo el gol aquí:

5 comentaris:

Otger Cataló ha dit...

va ser espectacular ... com igual d'espectacular va ser el gol de Ivan de la Peña, és nota que aquest xaval ha crescut a la cantera del Barça, jejeje

Oriol ha dit...

I en directe, se't fotia el pitu "firmes", t'ho juro!!!

Gerard Agudo ha dit...

Per cert que el gol d'Escorpion de Matuzalen en el mateix partit no té gens de desperdici... pq aquestes coses no passen en camps mítics i si en camps com aquest (amb tots els meus respectes).

Puji ha dit...

Són coses d'aquelles que fan viu el futbol. (el gol d'escorpión és una potra de la hòstia, i el de de la peña és un golàs que te cagas en las bragas)

Mikel ha dit...

Tot el que sap en De la Peña li vem ensenyar a can barça.