dimecres, de febrer 21, 2007

Les dinàmiques

En el món de l’esport el concepte ‘dinàmica’ s’utilitza per explicar l’estat de moltes coses, ja siguin bones o dolentes. Per exemple quan un equip guanya tres partits seguits està en ‘dinàmica guanyadora’, al contrari que si els perd ja que aleshores es tracta de ‘dinàmica perdedora’. No us penseu que ‘la dinàmica’ no és només un concepte simple sinó que té poders i té una gran associació amb la sort, si el teu equip està en dinàmica guanyadora en un partit ajustat qualsevol cistella a l’últim segon entrarà, els rebots, els pals, etc estaran del teu costat. Que poderosa que és la dinàmica. Això si com estiguis al ‘lado oscuro’ de la dinàmica estàs mort, mala sort, rebots desafortunats, lesions, etc.

Avui al Barça de bàsquet li toca jugar a la temible pista grega del Panathinaikos un partit important i gràcies a deu amb ‘dinàmica guanyadora’. El tema és si serà suficient per jugar en un infern ple de dimonis embogits que recordaran la família de Lakovic de mala manera. És una prova de foc per aquest Barça recent guanyador de la Copa del Rey, és el moment de demostrar si l’equip feble de la primera volta ja s’ha convertit en un equip dur, física i mentalment. Pot ser el truc d’aquest Barça és que els jugadors noubinguts com Lakovic, Kasun, Vàzquez i Ukic ja han entrat en un altre ‘dinàmica’ la dinàmica d’equip’ que també té tela. 18:45 per TV3. Més tard jugarà la Penya intentant surtir de la ‘dinàmica perdedora’ en la que ha entrat després de la Copa, una copa que ha afectat de manera distinta als equips participants. Sense anar més lluny la Copa del ‘fill del Rey’ també afecta i sinó pregunteu al meu amic Carles que després de jugar la Copa fa tres setmanes encara no han guanyat i han entrat en una perillosa ‘dinàmica perdedora’.

Sincerament ‘les dinàmiques’ són poderoses i mai ens les podem pendre a la babalà. Us preguntareu que s’ha de fer per mantenir o sortir d’una dinàmica. Ningú ho sap, és un dels misteris del món de l’esport que ningú ha aconseguit resoldre.

PD: El Nàstic no està en dinàmica perdedora, està a Segona.
PD: No parlaré del Barça de futbol no sigui que Eto’o em torni a rebentar el meu últim post foten declaracions al mig dia, just després que jo li donés al botó de PUBLICAR.

Última hora:Crisis, el Barça viatja a Grècia amb l'àvio de l'Espanyol - Grup Tarradellas. Què ens està passant? Els pericos volen comprar la secció de bàsquet del Barça?

3 comentaris:

Mikel ha dit...

lo del nastic es una putada pero ara em temo que ja esta amb dinamica morta.

Gerard Agudo ha dit...

Malauradament el Nàstic està mort !!
Per cert la dinàmica gasparenca de calderón tampoc l'hem d'oblidar!!!

Puji ha dit...

Això de l'avió de l'Espanyol si que ens pot fer entrar en dinàmica perdedora...