dimarts, de febrer 06, 2007

Signes de debilitat

Una jornada més de la Lliga i l’únic beneficiat el València, més foro que mai després de recuperar lesionats i perdre novament a Vicente per 15 dies. Sincerament m’esperava una derrota del Barça en el ‘Reino de Navarra’ però aquesta nova tàctica de seguretat i ordre en defensa d’en Franky sembla que funciona. Si més no per no perdre partits perquè el què és xutar porteria no és el cas. Suposo que és la millor manera de passar aquestes males èpoques sense perdre pistonada a la Lliga. El Madrid per la seva banda segueix fent el què ningú esperava, superar al Barça de Gaspar. No comment.

Però realment el què volia comentar jo avui era la situació del Millor Equip del Món del 2006, el Sevilla. Només han fet falta un parell de mal resultats (derrota a casa contra el Mallorca, empat en el derbi de la Copa i a l’última jornada de Lliga) perquè internament es comencin a tirar xines entre ells, i més concretament entre el Director Tècnic (Monchi) i l’entrenador (Juande Ramos, de cada tres frases dos són per cagar-la). Per consol d’ells no són la primera parella que els passa només cal veure les relacions ‘excel.lents’ que hi ha entre Carboni i Flores, Mijatovic i Capello, etc.


La qüestió és que Juande ha reclamat a Monchi que si és capaç de penjar-se medalles pels fitxatges que surten bons ho faci també pels que surten malament rotllo Chevantón. És aquesta pugna per les medalles una mostra de debilitat del Sevilla? No ho sé però la veritat que un equip que porta en plena forma des del mes d’agost ja us dic jo que el dipòsit de gasolina està en la reserva i més si com es veu en els últims partits els equips ja han pillat la fórmula de parar al Sevilla d’una manera tan fàcil com tallar les ales a Àlves.

Ja veurem que passa però jo no veig el Sevilla un rival per la lliga. El pitjor Madrid és més rival que ells.

6 comentaris:

Mikel ha dit...

i en poc tempos tornarem a tenir messi , etoó i ronnie al 100%!!!

Puji ha dit...

Eeeeeep! Crec que t'equivoques! No sé si tornaran al nivell que estaven ni si deixaran de tirar-se xines entre ells, però segueix sent l'únic equip capaç de fer ombra al Barça en la lliga (encara que pots dir al teu germà i alt eu pare que somiar és gratis)

Gerard Agudo ha dit...

No home no!!! Físicament el Sevilla caurà del tot perquè ja ho està fent... ja veuràs en 15 dies comença el cotarro de veritat i el Barça tindrà tots els efectius (bé o no) i amb Ronnie, Eto'o, Messi, Iniesta, Xavi, Deco... diguem quin equip és capaç d'avançar línies davant del Barça com ho fan ara.

Mira què et dic que el Sevilla no vagi ni a la Champions.

Oriol ha dit...

Com sabeu, sóc més partidari del Saragossa que del Sevilla, però d'aquí a fer sombra a la lliga del Bar$a n'hi ha un munt.
Et dic que ni el València.
I per altra banda, tots esteu molt refiat que ara em la recuperació dels lesionats, tot anirà oli en un llum. La gran sort que pot tenir un entrenador, és tenir gent lesionada, perquè així col.loca a qui té, d'aquesta altra manera, ara haurà de triar i sortiran mal rotllos i cabrejades de perquè només juga messi 30 minuts i Giuly 60, etc.. Continuo pensant que l'equip del Bar$a és un 60% Deco, ni Eto'o, ni Ronaldinho ni Messi.

Oriol ha dit...

ah, perdó, i Valdés, que encara no entenc com dubteu d'aquest porter.

Unknown ha dit...

Uri, amb lo de Valdés l'has clavat. Doble V és un crack i amb ell tenim porter per 'los siglos de los siglos' amén.
Pel que fa al Sevilla... per mi ja els poden bombar. A més em fa molta molta ràbia el 'xupaculisme' dels mitjans esportius de 'la piel de toro' que fa quatre dies no paraven d'exarçar-los amb el desig que es convertissin en l'alternativa de poder al Barça i ara donen les seves cròniques com si estiguessin describint un accident lamentable. Ells sabran però jo crec que, tractant-se d'un equip amb poc currículum (malgrat la UEFA i la Supercopa d'Europa), haurien d'haver estat més mesurats i no deixar-se vèncer per les ganes de veure el Barça doblegar el genoll.
Ah! amb tot, a mi el València em fa bastanta por.