dijous, de febrer 08, 2007

Torna la Copa, torna el bàsquet.

Molt aviat farà un any que vaig iniciar aquest blog amb el tema que avui parlaré, la Copa del Rey.

La veritat és que ja sabeu què en penso, es tracta de la millor competició / esdeveniment esportiu més ben muntat d’aquest país. Quatre dies de bàsquet i normalment de bon bàsquet, emoció, tensió, etc. Vuit equips i un sol guanyador, set perdedors. Alguns aniran a casa avui mateix, malauradament segur segur un equip català ja que Penya i Akasvayu s’enfronten entre ells, la veritat una llàstima ja que són dos clars aspirants al títol crec jo. Pel què fa al Barça és una caixa de sorpreses, fins fa poc no havia encadenat tres victòries seguides a la lliga ni per error, però fins fa una setmana va aconseguir enllaçar-ne 5. La veritat pot sonar la flauta o no. Sincerament jo crec que el Barça pot arribar lluny en aquesta Copa pel fet que ningú conta amb ells.

En un any en què l'afició del bàsquet ha tornat a créixer gràcies a la fantàstica victòria de la Seleccio Nacional, aquella colla de xavals (que a part de jugadors són amics) que van fer del bàsquet el primer esport d'Espanya per moments, la copa pot servir per acabar de reactivar l'interès d'uns aficionats desancantats durant molts anys.

En definitiva no us explico res de nou. Simplement com a ex-basquetbolista, i fanàtic d’aquest esport em veig amb l’obligació de dir que avui comença un gran espectacle de bàsquet i de producte nacional. No us ho perdeu.