dimarts, de febrer 13, 2007

Fred de peus

‘Fred de peus’ és una expressió que li he sentit de tota la vida dir-li a la meva mare, és la manera fina de dir que algú estava envejós d’un altre, sobretot si es tracta de nens petits.

Crec que és la millor manera de definir el què li està passant a Eto’o. El seu comportament de nen petit està causat (crec jo) per varis motius. El primer motiu i més important, ell volia ser el protagonista el diumenge passat, saltar al camp i que la gent es tornés boja (fa molt que l’esperem), però quina mala sort que just el dia que ell ha de ser el centre d’atenció torna Messi, Deco fa un excel.lent partit i Ronnie desperta de la migdiada de tres mesos amb dos grans gols. Això va provocar que a mesura que passaven els minuts el camerunès es posava cada vegada més nerviós fins que es va cansar. El segon motiu, el seu caràcter incorregible.

Eto’o s’ha equivocat. Sincerament crec que és el millor a can Barça, no té la tècnica de Ronnie ni molt menys, però el seu plus d’entrega, agressivitat i olfacte de gol ho compensen amb escreix, i normalment mai desapareix, però quan s’equivoca s’ha de dir. Suposo que en ‘Ricard’ farà desaparèixer la borrasca amb un parell de declaracions pausades tot i que des de Madrid ja s’han espavilat a generar mal rotllo, crisis i xorrades varies, vaja a enviar per pont aeri la merda que els sobra allà com si no tinguessin prous problemes.

Eto’o suposo que rectificarà, sinó és el seu problema, de totes maneres crec que en el vestuari blaugrana ja saben com és i el tema no anirà més enllà.

3 comentaris:

Mikel ha dit...

Sincerament espero que sigui tal i com ens ho has explicat

Puji ha dit...

Avui he sentit que ha de seguir rehabilitació perquè encara no l'ha acabat. Així que millor que es posi tranquilet...

Gerard Agudo ha dit...

Estava fent gimnàs ja ja ja igual q en Ronaldinho quant està resacós.

Per cert us recomano el blog:
loqueelojosive.blogspot.com i mireu com de ràbies són a Madrid.