dijous, de febrer 08, 2007

Primera Jornada de copa

Com era d'esperar la primera jornada no ens ha decebut en res. La Penya i el Barça s'enfrontaran a semi-finals després de superar els seus rivals de manera ben diferent.

Per a què us feu una idea la Penya s'ha posat per davant en el marcador per primera vegada des de l'inici de la segona part en el minut de la pròrroga i ja se sap, normalment el que força la pròrroga s'emporta el gat a l'aigua. La veritat que els gironins han regalat un partit que guanyaven de 5 a falta d'un minut, però una pilota perduda tontament a falta de pocs segons més un bàsquet de Marcelinho (desaparescut fins els últims dos minuts) han forçat la pròrroga i el desenllaç ja el coneixem.

El Barça per sort també ha estat desconegut. Una gran primera part li ha permès disposar sempre d'una avantatge que ha arribat a ser de 16 punts en algun moment. Sincerament els que seguim el Barça aquesta temporada no ens ha sorprès, el què si que ens ha sorprès ha estat que el tercer quart tot i algunes aproximacions malaguenyes el Barça sempre ha mantingut com a mínim 6 punts d'avantatge i quan més peludes es posaven les coses a l'últim quart un triple de Kakiouzis a tancat el tema. Un Barça mermat per la baixa de Fran Vázquez a l'inici del partit ha sapigut superar-se amb un fantàstic Trias i un determinant Kakiouzis. En general bon treball de grup i una brillant defensa. El Unicaja per la seva part a fet gala de la seva reconeguda irregularitat.

Ja veiue a la copa mai es pot dir que tot està fet i tot és cosa de lògica.
Demà més. De moment una cosa és segura un català estarà a la final.

7 comentaris:

Mikel ha dit...

Jo ho sento pero aquest any ja en tinc prou de barça de basquet....aquest ivanovic m´ha recordat massa al Van Gaal...

Gerard Agudo ha dit...

Que no Mikel!!! Aquesta vegada és diferent!!! El tio felicita als jugadors i tot je je je

Puji ha dit...

Com mola la copa! Ahir vaig disfrutar com un capullo!

Unknown ha dit...

T'has llegit l'article del BURRO de l'As Juan Mora (Más emoción que juego)? En fi, tan és. El Barça va jugar de collons i, com bé dius, em va sorprendre la no-pàjara del 3r quart. I a sobre sense Fran Vázquez! Jordi Trias soldat català!
I la Penya què? La fe mou muntanyes!
En fi, a veure si el Barça és capaç d'endur-se la Copa del Campechano.

Oriol ha dit...

Força Penya !!!!!!

Gerard Agudo ha dit...

No esperava menys de tu periquito!!!

Gerard Agudo ha dit...

Jordi Trias també proposat com a Català de l'any vinga!!!