dissabte, de febrer 10, 2007

Quan l'infern es converteix en glòria

Tota la temporada porta el Barça jugant uns tercers quarts lamentables, tirant pel terra moltes vegades la feina feta als dos primers quarts o altres per acabar-se d’enfonsar.

Però avui l’infern s’ha convertit en glòria, el fatídic tercer quart s’ha convertit en un passeig triomfal del Barça amb un parcial de 11 a 28. Vuit minuts ha estat la Penya sense anotar el seu primer bàsquet en el tercer quart.

El Barça ha trencat el partit d’una manera brutal. El truc intensitat defensiva i claredat i encert en atac. Un Basile que ha sortit per moments de la seva depressió basquebolística ha estat el referent. El conjunt simplement esplèndid.

La Penya però s’ha aixecat de la lona i ha intentat recuperar la feina a marxes forçades amb un parcial de 0 a 9, gràcies sobretot a la defensa zonal plantejada per Aíto, i entrant al partit reduint la diferència a 6 punts. Finalment dos triples de Lakovic i Navarro han matat al partit.

El Barça es planta a la final i opta a un títol, cosa que portaven dos anys sense aconseguir.