dilluns, de setembre 03, 2007

Independentment de l'arbitratge

Independentment de l’arbitratge del qual el Barça es va afavorir, l’equip blaugrana va mostrar una millora substancial pel que fa al joc si el comparem amb el partit del Racing. Però sobre tot van canviar dos coses.

Per una part es va modificar la velocitat d’execució de les accions, rotació de pilota més fluida i més moviment per part dels homes de davant, tot i que segueixen pecant masses vegades pel meu gust de voler entrar pel centre de la defensa rival.

Per l’altra banda va tornar la pressió blaugrana. Ni molt menys al nivell de l’any de la Champions però si que es va veure un Barça que quan perdia la pilota la intentava recuperar immediatament, cert és, que la qualitat tècnica dels bascos no és del millor que ha passat pel Camp Nou i es trepen de sobre la pilota amb massa facilitat, però és d’agrair l’esforç mostrat per alguns jugadors que ja creiem desapareguts.

En fi, el Barça va millorar en el joc, ara haurem d’esperar si es tracta d’un oasi o realment hi ha una continuïtat.

4 comentaris:

Pau Margarit Company ha dit...

Jo no vaig veure tan bé el partit, perquè quan va marcar l'athletic ja pensava que tornava la mateixa canço de lany passat, sort d'aquell "gol"de Touré, que està deixant clar que amb el seu xut desde la frontal pot crear molt de perill i obligar a la defensa a avançar.

http://paumargarit.blogspot.com

Oriol ha dit...

Oasi, oasi, oasi !!!

Gerard Agudo ha dit...

@pau:mica en mica s'omple la pica.

@ori:ja teniu feina vosaltres ja ja ja ja

Mikel ha dit...

oriol!! aquest any carn de segona! jejeje

L´arbit no va estar tant malament , de fet va perjudicar al barça en algunes accions ;-P