dimarts, de setembre 04, 2007

Que lluny queda Angola


Per una persona com jo, de la generació de l’angolazo a les Olimpiades i altres desastres varis de la selecció nacional de bàsquet, que el teu equip sigui favorit en una competició com un Europeu i que ho sigui perquè és l’actual campiona del món és un fet si més no estrany.

Així que amb aquesta sensació em vaig asseure davant del televisor per veure el partit contra Portugal, una gent per cert que no saben jugar a bàsquet més enllà del què és tirar i passar (amb tots els respectes), amb la mala notícia que la ‘Bomba’ Navarro es perdrà com a mínim la primera fase. I dic la primera fase perquè amb una lesió muscular mai se sap (tindrà a veure la lesió muscular amb els mals dies que ha passat Navarro amb la seva que si que no marxa a la NBA?).

Tot i els entrebancs en el camí els homes de Pepu van guanyar el partit de 29 punts amb la bona notícia del retorn de ‘Garbo’ però amb la dificultat de mantenir la intensitat fins al final en un partit que tens guanyat des del minut 14 de partit.

I per acabar m’agradaria fer una crítica a la Sexta, i és el fet d’haver de compartir pantalla amb un partit de futbol. Amb tots els meus respectes i entenc que l’esport nacional és el futbol però jugava la selecció campiona del món en el seu partit inaugural d’un Europeu que a més és juga en el seu propi país, no podem deixar el futbol a banda per un dia ? Un fet que em va fer emprenyar i de valent.

9 comentaris:

Mikel ha dit...

futbol o basquet el que mana es l audiencia i si la sexta creu que hi ha audiencia per el partit del Sevilla doncs per molt que juguin els campions doncs a tragar.

Otger Cataló ha dit...

el bàsquet és un esport menor jajajaja

Oriol ha dit...

el bàsquet és un esport sectari, només per gent alta. ;-P

Gerard Agudo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
oriol ha dit...

Comparteixo tot el que dius en aquest post. Em costa però fer-me meva aquesta selecció. Si abans podies mirar aquesta selecció com una generació de jugadors que estimen el bàsquet i juguen bé junts ( colors a part ) , ara estic cansadet ja de eñemania i de torito i de ser español un orgullo...sé que el teu post era més esportiu que polític, però , carai, quina oportunitat ha perdut el món del bàsquet per diferenciar-se del futbol no???

( si, segurament la tensió de tot el que ha patit en navarro amb el tema nba, ha sorgit en el moment que s'ha relaxat una mica, ja passa això )

Pau Margarit Company ha dit...

El que passa amb això del torito i de la ñba és que els hhi han pujat els fums als espectadors de la espanya indesitjable, com que veuen que el basquet tirasu han volgut fer molt seu.

Gerard Agudo ha dit...

@mikel: ja ho sé però una cosa és una prèvia on van 4 a 1 i l'altre un Eurobasket.

@edu: quants taulells vas trencar en la teva època de jugador...quines pedres. Xitón.

@oriol:el teu mirall hauria de ser Tyron Bogues...i no en webster.

@oriol:per sort els jugadors segueixen sent jugadors de bàsquet i no estrelles mediàtiques de futbol.

@pau:el què li deia a l'oriol...per sort de moment els jugadors a la seva.

ZAGASO ha dit...

Croààààààààacia!!!!!

Salut, amic...

Gerard Agudo ha dit...

@ignasi: actualitzo post, benvingut!!!