dijous, de setembre 27, 2007

Ronnie, et toca


Tenia preparat un post per ahir per parlar sobre el tema de Ronnie, titulat “Memòria històrica, la justa”, però ahir vaig anar al camp i em veig obligat a parlar d’altres temes.

Primer el que us comentava, estic una mica fart que com a mesura de comprensió cap a Ronnie en aquests mals moments (digues mal moment o estat de forma nefast i poc comprimís), ens recordin que fa tres anys ens va treure del pou on estàvem ficats, que ens ha fet grans i bla bla bla. M’explico, estic d’acord que el brasiler va ser els fonaments del Barça Campió d’Europa i Lliga però el què no puc acceptar que porti un any i mig sense fotre pal a l’aigua i encara visquem del passat, perquè senyors el brasiler no és un mileurista, i tot i que el seu rendiment ha anat a la baixa el seu contracte ha anat a l’alta. Pot tenir un mal moment ho entenc, no pot tenir sort en els retalls, xuts, etc, però el què si que pot mostrar és una mica més de sacrifici al camp i fora d’ell i més compromís, si si compromís amb l’entitat, el club, els socis, l’afició,etc. . Ahir l’afició del Barça va fer un pas important per la reconciliació corejant el seu nom durant el partit contra el Saragossa, ara et toca a tu Ronnie fer un pas endavant i demostrar ara (a mi el passat a que es refereixen queda massa lluny ja no es pot viure sempre de records) que vols seguir aquí (sense amenaçar amb ofertes d’aquí i d’allà per part del teu germà) però amb implicació.

Per cert, parlant de l’afició, haig de comentar que ahir em va sorprendre gratament, lluny del silenci d’altres ocasions la gent cridava, animava, aplaudia i per sort no va fer l’onada (bien, perquè l’odio). La gent tenia ganes de gresca de portar l’equip endavant, perquè Ronnie, Messi il•lusiona, Messi encara al rival per l’u per u, Iniesta desborda, Yaya és Big Yaya, Abidal no para de pujar i baixar la banda, i Henry, Henry ho intenta si més no. Deco va tornar a estar gegant i això em porta a dir que el soci del Barça és estrany, fa no més de 4 mesos que l’haguéssim venut, jo el primer, i ahir es tornava a corejar el seu nom, sorprenent la memòria de peix d’aquesta afició, bastant culpable d’aquesta esquizofrènia del soci del Barça al qual un dissabte odia un jugador pel dissabte següent venerar-lo, així és el soci.

En fi gran partit de futbol ahir al Camp Nou. Per fi es torna a divisar un futur esperançador.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

S'haurà de posar les piles en Ronnie... més que res pq l'equip sense ell funciona a les mil marevelles. Espero que en Francisco no el vulgui encabir peti qui peti (i qui petarà?... Iniesta?!)

Gerard Agudo ha dit...

Iniesta ahir li va donar una verticalitat a l'equip bestial!!!

Per cert el meu ídol és Touré Yaya!!!!

Unknown ha dit...

A can Puyal ja no parlen de canyardos sinó de Yayardus! És una bestia

Puji ha dit...

Estic d'acord en tot el que dius. A vegades els tribuneros foten cagar.

Mira què diu en Charlie sobre en Ronnie. Ai ai ai, només ens faltava això.

Charlie ha dit...

(de futbol no opino perquè no en tinc ni la més remota idea.)

oriol ha dit...

Penso que tens raó al dir que és hora que Ronaldinho comenci a rendir tal i com havia fet. Però això ho podriem dir si parlessim de màquines. Parlem, encara que ens costi, per sous i condicions de treball, de persones, i em sembla que el més interessant de tot plegat seria saber la versió del jugador.

Si fos un penques que passa de tot, Messi li dedicaria el gol en el partit de l'altre dia?

Tal i com deia, parlem de persones i penso o intueixo que Ronaldinho és una persona amb problemes. No crec que tot li estigui anant bé a nivell personal. Si ens fixem en algunes de les declaracions de companys i president, han parlat de recuperar-lo, perquè segons deien era recuperable. Si només parlessim d'una contractura muscular, parlariem de que és recuperable??

Per la resta, totalment d'acord. Messi increïble, la verticalitat de Iniesta, el tot terreny DEco ( que jo mai hagués venut ), i no cal dir res dels escepcionals fins ara Touré i Abidal.

Per acabar, Henry. Donem-li un mes i poc i començarem a babejar amb el seu joc. Té una classe que fa temps que no veiem al camp nou.


SAlut i Barça!

Charlie ha dit...

ei! per quan un post sobre la retirada de la samarreta d'en Dueñas?

Papi ha dit...

geri, et toca... actualitza, je, je