divendres, de setembre 14, 2007

Dinamiten Alemania

Simplement demolidors. Espanya no va fer un bon primer temps, en quan a joc si més no. Però la segona part d’ahir va ser fantàstica. Un dia és Rudy y Gasol, l’altre dia Calderón y Navarro, y sinó Garbajosa posarà les coses al seu lloc. En fi, el rival no sap a qui marcar perquè tothom et pot fer un set. Ni més ni menys ahir Rudy va tenir 2 minuts de gloria amb dos triples i una pilota robada que va acabar en mate Espanta se n’anava en el marcador de 20, tot i això Pepu va posar en pràctica la zona press per robar dos pilotes més. En ell es reflectia la cara de satisfacció d’aquell entrenador que porta ensenyant i estudiant una jugada o una defensa i quan arriba al moment funciona a la perfecció. Crec que ahir Pepu, va quedar més que satisfets dels seus nanos, perquè allò no són jugadors són 4 amics que s’entenen de collons quan estan en una pista. Simplement fantàstic.

Pot semblar que ja estiguem tirant campanes al vol, però no, com deia Camacho, partit a partit, però és que el partit d’ahir la selecció de bàsquet espanyola va demostrar ser gran, molt gran. No oblidem que davant hi havia l’actual subcampiona d’Europa i un Robin Hood abatut.

Per la seva part el MVP de la sèries finals de la NBA, Tony Parker, va fallar dos tirs lliures decisius a falta de 4 segons per la conclusió del partit i el seu equip dos punts avall en el marcador. Poc atent vaig estar a aquest partit però em va semblar que als francesos, Parker inclòs, els va tremolar la mà en l’últim minut i mig.

Avui més, del partit Grècia-Eslovènia sortirà el rival d’Espanya. I Lituània l’altre aspirant a la final se les veurà contra la irregular Croàcia.