dilluns, de setembre 10, 2007

Per què el bàsquet és un esport menor ?

Com diria l’amic Eduard el bàsquet és un esport menor (comentari que per cert no comparteixo), però perquè és un esport menor ?

El bàsquet, tot i ser el segon esport més practicat en aquest país, té el tracte de notícia d’esport no secundari, no, sinó d’esport de minories. El diumenge passat en les notícies més vistes en l’estat espanyol, Antena 3 Notícias, van parlar de l’Europeu, que no oblidem es juga a Madrid i on Espanta és la principal aspirant a l’Or i actual campiona del món, al final de tot gairebé per acomiadar els esports. No us penseu pas que la notícia anava sobre els partits, rivals d’Espanya, millors jugades, no!, parlava sobre una espècie de saló de la infància del bàsquet que s’havia fet degut a l’europeu.

Em sembla ni més ni menys que vergonyós. Em sembla bé que es parli del partit de la selecció de futbol, o del Barça i el Madrid, però amb tots els meus respectes que duri més una notícia d’un partit amistós del Osasuna contra el Thoulusse on hi van anar 10 persones,... I si no volen pagar els drets de les imatges, no els paguis però si més no, un esdeveniment que es fa a la capital porta-hi la teva càmera pròpia i graba els 3 o no sé quants minuts dels que tens dret (realment desconec la llei exacte) En fi, si el noticiari més vist d’aquest país tracta així el bàsquet, que esperem, popularitat d’aquest esport? Segur que quan es tracti de destacar el fet que la ‘selección nacional’ és campiona o entrevistar els jugadors del Reial Madrid ja s’espavilaran a remarcar-ho, però quan de moment només parlem d’esport no interessa.

Així anem, una selecció camí de proclamar-se campiona d’Europa i no interessa el suficient. Pot ser és millor seguir així ja que els resultats són molt millors.

9 comentaris:

Charlie ha dit...

Visca el Bàsquet!

Gerard Agudo ha dit...

Visca el bàsquet Charlie!!!!

oriol ha dit...

Has acertat de ple. És una guerra de cadenes. la Sexta va forta i ningú vol pagar per les imatges.

Però de totes maneres no oblidem que Espanya és un país de toros , pandereta, flamenco y furbo, i el bàsquet importa poc.


entrenador de bàsquet durant molts anys, gairebé et diria que ho deixin com està, perquè si fer-lo més de masses ha de voler dir adquirir els vicis, tòpics i tipus d'afeccionats del futbol, ja els ho regalo.

Gerard Agudo ha dit...

oriol:tu ho has dit 'virgencita virgencita que me quede como esté' que després passa això del torito, somos la ñ i aquestes coses.

ZAGASO ha dit...

A mi també m'agrada el bàsquet. Vaig vibrar molt amb l'Epi, Nacho i Norris...

Sempre he pensat que, quan el resultat és ajustat, els àrbitres decideixen massa..No cal recordar a Montero, oi!


Però em quedo amb el futbol....

jejejeje

Gerard Agudo ha dit...

@ignasi:jo sóc home de bàsquet però t'haig de dir que tinc una futbolitis tremenda!!!

Puji ha dit...

Si el bàsquet es convertís en esport de masses com el futbol es desvirtuaria. Però potser estaria bé recuperar la popularitat acceptable que va tenir a primers dels 90.

Gerard Agudo ha dit...

Puji Benvingut!!!!

Pot ser tens raó!!!

Mikel ha dit...

GUERRA BRUTAL D¨AUDIENCIES!!!
i no dubtis que ara per ara l´enemic que tenen tots i que mes por els hi fa es La sexta!