divendres, d’agost 31, 2007

La diferència



La FEB (Federació Espanyol de Bàsquet) està a punt de aconseguir una assegurança per a què Jorge Garbajosa pugui jugar l’Europeu de Madrid amb el vist i plau dels Toronto Raptors.

Alguns us preguntareu a que es deu tanta insistència per aconseguir la participació del jugador dels Raptors, en detriment sempre de Jordi Trias. La resposta és senzilla, en Garbajosa per les seves qualitats físiques i tècniques marca la diferència, és un pivot que tira magníficament, corre contraatacs, pot jugar dins i fora de la pintura i és un jugador dur que no s’arruga, qualitats escasses en jugadors de posicions similars en la resta dels equips. El joc de Garbajosa dona un plus més, si és possible, al joc de l’equip espanyol. El seu estat físic és una incògnita d’acord però la qualitat tècnica segueix allà.

Em sabrà greu que en Jordi Trias, que s’ha fet un lloc a la selecció gràcies al seu treball, sacrifici, constància i sobre tot paciència (amb en Dusko), quedi fora de la convocatòria però en Jordi tindrà més oportunitats segur.

4 comentaris:

Mikel ha dit...

Ho sento pero no estic d´acord.
Despres de sentir diverses entrevistes amb en Pepu i altres membres de l´equip , jo crec que es un component emocional.
Son un grup que son una pinya i tot i que en Garbajosa no estigui ni nolt menys al 100% el volen alla perque es un d´ells.
Al igual que quan en Pau que es va perdre la final del mundial i tot i aixo el grup va guanyar volen al Garbajosa , es un grup psicologicament molot fort i molt unit. TOT UN MERIT!!

Gerard Agudo ha dit...

Si amb això estic d'acord també!!! Totalment! Però a part ell ofereix algo que altres no tenen...i això el fa tant necessari. Per exemple per contrarestar Nowinski.

oriol ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que expliques sobre la versatilitat que dóna el joc de Garbajosa a la selecció. el seu joc planteja molts dubtes a la defensa rival, i deixa una mica més lliures a Gasol i Felipe per realitzar el seu joc. Un 4 tirador i versàtil és el gran maldecap de tots els entrenadors de defensa.
Pel que fa a en Jordi, segur que si ell és qui realment juga, tindrà molts menys minuts que Garbajosa si jugués. Per tant les rotacions seran molt més curtes, però en cas de que li donin minuts, també pot aportar rapidesa doncs pot correr el camp, i sobretot, molta més lluita que en Garbajosa. Però es clar, aquest paper de lluitador al rebot, ja el fa en FElipe Reyes.

Bé, vaja, que si. Llàstima de tanta eñemania i tanto torito!

Anònim ha dit...

Carai... doncs mira ara potser m'ho miro amb uns altres ulls perque fins ara pensava una altre cosa.. En fi que a mi el basquet ni fu ni fa.... però dilluns serà qüestio de posar la sexta dels collons no?