dimecres, d’agost 29, 2007

Silenci.

Malauradament perquè no és ni la primera ni tampoc l’última. Perquè et podria passar a tu o a mi que fem esport. Perquè tenia només 22 anys i a punt de ser pare. I per moltes més coses un record per A.Puerta.

7 comentaris:

oriol ha dit...

Si,jo vaig viure una situació semblant amb un nano de 13 anys en un campus en el que estava treballant. Gent jove que es cuida molt i de sobte...

com tu dius un silenci....

Pau Margarit Company ha dit...

I vosaltres que farieu suspendireu el gamper?

Txungais ha dit...

@oriol: ha de ser molt fotut viure una situació així i menys si no està a les teves mans.

@pau: en aquests casos tens opinions per tots els gustos. Alguns et diran que si , altres que no...jo sóc partidari de mantenir el dol però jugar el partit.

Dani R. ha dit...

coses com aquestes sempre et deixen a quadres.

Gamper si. Què millor que l'homenantge de 80.000 persones.

Charlie ha dit...

Per cert, a algú li sembla normal que facin pagar entrada fins i tot als socis I A SOBRE el retransmetin per TVE i TV3????
Doncs no ho entenc

Pau Margarit Company ha dit...

@dani.r Veritat que jugar a futbol es un bon homenatge per un futbolista i a més un 10% dels beneficis les entrades esteran destinats a estudis cardiolegs. Però el gamper es una festa... i fer una festa el dia següent de que puerta hagi mort...
Considero que les dues opcions són valides.

oriol ha dit...

Jo no suspendria el Gamper. És una merda el que li ha passat a aquest xicot, però la vida no s'atura, i crec que el Barça si és intel·ligent li pot fer el millor homenatge possible amb una bona festa del futbol contra l'Inter!