dimarts, d’agost 28, 2007

Comença la Lliga 'dels estrellats'

Ha començat la Lliga i de la primer ajornada podem extreure varies conclusions.

La primera que el Barça segueix un marxa per sota del que hauria de ser. Circulació lenta de pilota, a més a més horitzontal al pur estil del handbol del palau. No hi ha profunditat ni rapidesa, la gent que ha de desbordar no ho fa, i les errades defensives en la cobertura fan esgarrifar. Per altra banda crec que hi haurà gent que no entendrà la seva suplència tot i que hagin dit que si, sinó temps al temps.

La segona és que el Madrid té millor equip del què sembla. Els fitxatges de Drenthe i Sneijder sembla que donaran rendiment, tot i això penso que la defensa farà aigua per tot arreu tot i que la substitució del ‘Bello’ Cannavaro per Metzelder va donar algo més de consistència. Per altra banda el Sevilla sembla que segueix al seu ritme, sense importar si juga un, dos o tres partits a la setmana tot el contrari que el València que independentment de l’àrbitre de torn cada setmana el seu joc no passarà a la història com allò anomenat futbol.

La tercera és televisiva. Com les discussions entre ‘contratantes, contratados y primeras partes de contrato’ segueixin així, hi haurà un augment dels divorcis en l’estat espanyol. Entre el PPV, La Sexta, Autonòmiques, Digital + i la Premier League a TV2, el número de partits de futbol a veure el cap de setmana ha augmentat considerablement.


I per últim que els equips que pugen de segona no volen deixar escapar cap punt des del principi. Saben que la permanència a la Lliga de les Estrelles es paga cara i val més fer els deures des del principi que no pas resar a la verge de torn a última hora.

5 comentaris:

oriol ha dit...

Coincideixo amb tu que sembla que el primer partit no va ser el que s'esperava, però també voldria remarcar, que sentint la retransmissió de RAC 1 i pel que m'han dit en Puyal no es va quedar curt, sembla que hi hagi certes ganes de que la cosa no funcioni. Estem al primer partit i em consta que en XAvi portava un puteig molt gran al final. Tornarà Puyol, entrerà Milito i la consistència serà major. tinguem confiança!

Per altra banda, estic segur que n'hi haurà que no acceptarant la suplència. Per mi l'Eto'o s'hauria d'haver venut, doncs quan l'Henry estigui a tope aribarant els problemes! I si no, al temps! L'ego de l'Eto'o no cap al vesturari!

Oriol ha dit...

Futbol, futbol, tenia ganes de futbol!!!!

Charlie ha dit...

Que el Milan compri l'Ego'o abans de divendres sisplau!!!!!

Fem una recolecta?

Pau Margarit Company ha dit...

Ostres tu que fotut lo de Puerta, veient que sortia amb el seu propi peu tania bones esperances...

Gerard Agudo ha dit...

@oriol:L'ego de l'Eto'o és molt gran, però igual o més ho és la sombra de Ronaldinho sobre Frank.La defensa si més no és millor que la del Madrid. Per cert benvingut.

@oriol perico:oi tant ganes de futbol

@charlie hi-hat:tampoc siguem injustos amb ell, jugant a la banda no pot fer res. i de moment no ha obert boca.

@pau:molt txungo pau!