dimecres, de juny 13, 2007

'Vitorazo'

Tot o res així és com va plantejar el partit ahir el Barça. Sabía que l’eliminació suposava alguna cosa més, suposava anar a la Uleb, un fracàs. Els de Dusko van tornar ser l’equip del tercer partit, seriosos en defensa i inspirats en atac amb molta més coherència que l’últim partit al palau.

Un Navarro estel•lar va aguantar l’equip els 23 minuts que va estar en pista, fins la seva el•liminació, va ser aleshores quan el Barça gaudia de la seva màxima diferència que lluny d’enfonsar-se, l’eli•liminació de Navarro va servir per posar més en tensió els seus companys. El mateix cas que l’el•liminació de Scola al Palau en el quart partit. Dos triples seguits de Roger i Jaka van portar al Barça a un peu i mig de la final.

Aleshores Basile, impressionant tot el partit, va acabar la feina que havia començat Navarro. Inclús Kasun va tenir el seu paper després que Fran només sortis a la pista a fer faltes, va fer les faltes per Marconato, i que bé que va anar, perquè aquest italià tant ‘tosco’ s’està convertint en una peça clau dels de Dusko aquest Play-off. El Tau no va saber reaccionar tot i un parcial de 0-7 l’equip va tirar la tovallola i el públic va acabar cantant : “Boza vete ya”.

De l’altre semifinal només vaig veure 3 minuts, suficients per veure com els àrbitres evitaven que la Penya pogués guanyar el partit, no feia falta. Un tir lliure anul.lat per no sé què i una falta antiesportiva més que rigorosa. Llàstima de veritat la Penya ha donat un plus a la Lliga aquesta temporada i es mereixia la final.

Per acabar pronostico un 3 a 1 favorable al Barça en la final. Aquí queda dit.

PD: He posat una foto antiga de Basile perquè ahir va ser el que havia estat.