dijous, de juny 28, 2007

Fachampions League

He llegit una notícia avui a la Vanguardia que m’ha deixat perplex, ‘consells’ de com retransmetre un partit de Champions. Aquest document d’unes 150 pàgines no només aconsella com ha de ser la realització de tal esdeveniment esportiu sinó que posa normes bastant estrictes per fer-ho, la finalitat emetre per la televisió simplement les coses ‘bones’ d’un partit de futbol, i ‘treure/censurar’ les imatges no interessants, com ara no poder repetir més d’una vegada una entrada dura, no seguir un jugador expulsat més enllà del terreny de joc, no enfocar en cas d’incidents a la grada, prohibit tallar la retransmissió o informar a l’espectador en cas d’un fet urgent en el món o el país, etc. però això no és tot, pels comentaristes també hi ha la seva ració de ‘censura’ ja que no poden criticar l’arbitratge, han d’enaltir les qualitats d’aquest esport tan ‘noble’ que és el futbol i un sense fi de coses que ja no recordo, això si per a què no se n’oblidin és possible que tinguin algun treballador de la gestora dels drets, l’empresa suïssa Team, que els recordarà que el què han de fer.Al final els demanaran que siguin imparcials al retransmetre un partit. Per cert que en cas de no complir aquesta normativa és possible que el contracte firmat per la cadena en qüestió es vegi afectat!!

En definitiva estic flipant bastant amb aquest ‘codi ètic’ marcat ja que com tots sabem que el futbol és el què és per tot el què l’envolta, les coses bones però també les dolentes, i que discutir de l’àrbitre o de si el rival això o lo altre forma part del joc, aquestes tonteries l’únic que fan es amagar una realitat. Sóc partidari del fair-play i de totes aquestes mandangues però no ens passem, ja no m’agrada el fet que els dos equips en un partit sortint a la vegada…on està la rivalitat? Recordem que això és una competició, uns guanyen i uns perden, uns estaran contents i els altres emprenyats. Així és l’esport de competició.

PD: Al final farem com els nord-americans i donarem les coses amb un delay d'un minutet per si de cas.

Article

8 comentaris:

Puji ha dit...

Quins pebrots! Ho estan desnaturalitzant tot. si volen erradicar la violència, hi ha coses més importants a fer que censurar-ho tot.

Anònim ha dit...

Lamentable. Hi ha partits que el més interessant que tenen són les entrades violentes o els incidents a la grada!

Mikel ha dit...

ho trobo simplement patetic , lo de no enfocar incidents a la grada ho trobo collonut , pero lo de no repetir jugades dubtoses una barbaritat

Gerard Agudo ha dit...

Manipulació cent per cent

Unknown ha dit...

Manda huevos...

Papi ha dit...

M'HA AGRADAT AIXO DEL "DELAAAAAAAYYYYYYY"

Gerard Agudo ha dit...

Ja ho sé que el meu anglès et posa tonton ja ja ja delay.... waifai...haifai....

Papi ha dit...

I SI MA'PURES "MIPOU" JE, JE