dimarts, de juny 12, 2007

Aplaudiments per un gran.

No ho ha enunciat de manera oficial però segurament l’altre dia va ser l’últim partit del gran Dejan Bodiroga. Jugador de dos metres d’alçada amb una tècnica espectacular i mentalitat guanyadora, tot el què es pot esperar d’un basquetbolista jugoslau. Allà on anava donava aquell plus de qualitat que necessita un equip per fer un pas endavant. Amb una manera de jugar bastant peculiar, una mecànica de tir poc estètica, un ritme de diesel, etc. Dejan aconseguia dins la pista fer el què volia, marcar el ritme de partit, anotar, assistir, fer més bons els seus companys d’equip.

No fa falta parlar del seu palmarès tant a nivell de club com a nivell individual, és espectacular. Jugadors com ell és igual on estiguin Barça, Madrid, Phanatinaikos, tots els aficionats el volen al seu equip.

El bàsquet li deu molt a Dejan.

PD1: Aquesta informació molt més ben explicada a El Capità Enciam

PD2: Perquè haig d’escollir entre veure l’eliminatòria del Barça o la de la Penya? Jo sóc del Barça però a mi m’agrada el bàsquet i no entenc perquè fan els dos partits a la mateixa hora. Estic indignat.

5 comentaris:

Mikel ha dit...

L´autentic responsable de que el barça tingui una eurolliga a les seves vitrines.

Sobre els partits d´avui no te cap sentit que juguin els dos ho trobo Made in Spain total , fet amb els peus!!!!

Gerard Agudo ha dit...

Oi tant, que en té la culpa!!

Anònim ha dit...

Crack Bodiroga, s'ha de reconèixer. Això que si te'l pares a mirar sembla que tot ho faci a càmera lenta (a vegades em recorda un tal Agudo...).

Sobre l'horari dels partits d'avui, és patètic i indignant. El calendari en general dels play-offs és una bogeria total, perquè allò de deixar 4 o 5 dies entre el 2n i 3r partit també era de jutjat de guàrdia.

Com que en bàsquet no soc tan visceral, espero una final Bar$a-Penya.

Gerard Agudo ha dit...

Home Oscar jo no és que fos lent...era do-lent je je

Jo crec que Dejan hipnotitzava la gent amb la lentitud d'execució inclús les palmes del palau en el tir lliure eren massa ràpides.

Espero un Barça-Penya pq sóc del Barça i perquè la Penya es mereix aquesta final pel joc ofert durant la temporada. Rudy és espectacular.

Puji ha dit...

Sí, sí, semblava lent, però quan no te n'adonaves ja te l'havia fotut! Un dels millors jugadors de tots els temps, sens dubte.

Do-lent? Cuñaaaaaaaaaoooo