dilluns, de juny 11, 2007

Si hi ha vida hi ha esperança

Cap de setmana esportiu d’allò més intens. Tot i els meus compromisos socials que van fer que el dissabte no pogués veure ni el futbol ni el bàsquet tenia informadors de primera mà que això…m’informaven.

Pel que fa al futbol només puc dir que el Barça si perd la Lliga ho farà a consciència i sabent que no són aquests últims partits el que ho ha provocat. Els últims partits només és un reflexa de les ‘dinàmiques’ adquirides pels tres equips en el la segona volta de la Lliga. El Sevilla sembla que li té por a la consecució d’un títol que sembla ser que se li resisteix, això si amb dos penals no xiulats a favor claríssims. El Madrid treu punts de sota les pedres i aixeca partits impossibles perquè s’ho creu i va cap amunt, en canvi el Barça va cap a baix, incapaç de mantenir un marcador a favor. La lliga es decideix diumenge i sincerament fins que l’àrbitre no piti no es podrà dir res, perquè coses més rares s’han vist en el futbol.

En el tema bàsquet ‘una de cal y una de arena’ que diria aquell, Barça i Penya van guanyar els seus primers partits a casa col•locant-se a una victòria de la gran final. Però finalment van perdre la seva avantatge el dissabte i diumenge respectivament. La Penya per dos punts, no puc dir res més, no vaig veure el partit. El Barça per la seva part va viure a estonetes quan els triples ho van permetre i quan van fer el més difícil,posar-se davant després que Dusko busqués la pressió del Palau amb la tècnica, l’equip es va quedar en blanc i l’equip vitorià no ho va desaprofitar. Ens espera uns últims partits a mort. Sincerament aquestes series m’estan enganxant com anys enrera, bàsquet del bo, passions, disgustos i alegries. Què més és pot demanar?

I en temes poliesportius?, només dir que el meu ‘poc amor’ cap a Jorge Lorenzo cada vegada és més gran, no l’aguanto, inclús l’Alonsito és una sant al seu costat. Per cert que Dani Pedrosa comença a ser un quiero i no puedo darrera de Rossi i Stoner aquesta vegada. L’únic estel•lar de veritat, Rafa Nadal, tot i que ser del Madrid un bon tio, capaç de renunciar la seva presència a la caravana per celebrar el títol que li va oferir Calderón.

PD: El Barça ha fet el tonto a la Lliga, però segueixo pensant que a Madrid la seva desmesura mediàtica el portarà a no celebrar el títol.

2 comentaris:

Pau Margarit Company ha dit...

tic dacord amb tu menys amb una cosa, has dit que si el barça perd la lliga no sera per les ultimes jornades, jo crec que si. Que perque? Doncs perque a la segona volta s'han perdut punts tontos, i en canvi les ultimes jornades s'han perdut punts tontissims.

Pau Margarit Company ha dit...

A que mu deixava, força mallorca, però sense oblidar que el barça ha de guanyar.