dimarts, de juny 26, 2007

Fins aquí.

No ha pogut ser. El Madrid va fer un partit esplèndid, per fi va demostrar ser superior el Barça, amb un gran joc d’equip i un pilar que està en una etapa molt però que molt bona de la seva carrera com és Felipe Reyes, un jugador que segurament és odiat per gran part de les aficions rivals, però segurament totes posarien diners sobre la taula per portar-lo al seu equip.

El Barça entra doncs en un moment de reflexió, mirar enrere i veure què és el què a fallat, no és que sigui una temporada desastrosa tot i que perdre la Lliga a casa contra el Madrid així ho sembli. Segurament té molt de pes no haver estat present a la Final Four, però s’ha quedat campió de copa i arribat a la final de l’Acb. El problema del Barça ha estat la irregularitat palpable setmana rere setmana, els aficionats no han sabut mai quin Barça es trobarien, el Barça seriós, concentrat i de defensa dura o el Barça del desconcert, males decisions i errades de minis. A part l’inici de temporada va fer molt de desgast anímic a l’equip i això s’ha notat.

Per endavant queda la reconstrucció de l’equip amb el més que possible adéu de Rodrigo (esperem que no sigui per la porta del darrera com passa masses vegades pel meu gust al Palau), les renovacions de Trias i Roger, etc. Pel que fa als discutits de l’any com Lackovic i Kasun, jo me’ls quedaria, ha passat només un any i l’adaptació a l’equip ha estat dura pel joc i el cost del seus fitxatges, però crec en una segona oportunitat. Un altre jugador al qual em quedava és Kakiouzis, el grec tot i la seva irregularitat ha tingut un rendiment bastant bo, a part de ser un jugador polivalent, i perquè no, amb la marxa de Rodrigo podria jugar de tres. I per últim recomanar el fitxatge de Pepe Sánchez, gran base que queda lliure, suposo que els seus moviments dependran de qui ocupi la banqueta del Carpena.

PD: Recomano fer una ullada al palmarès durant 10 anys de Rodrigo al Barça.
PD2: Sorprenents declaracions del president del Manresa 'exigint' ajuda econòmica.

3 comentaris:

Puji ha dit...

Totalment d'acord en tot. Els projectes s'han de deixar coure bé. Pel que fa aquest any, al nadal, ningú s'hauria cregut que es guanyaria la copa de la república i es seria finalista de l'ACB.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Es veia venir. Jo de fet no tenia gaires esperanças en la semifinal amb el TAU. I tot i que van fer un cinqué partit memorable tenia clar que palmariem a la final.

Ningú ho diu, però a mi Dusko m'ha decebut. ¡Ni una sola variant en defensa!!!

I Rodigro mereix un homenatje que no malauradament no tindrà.

Salu2

Gerard Agudo ha dit...

Ja sabem que a l'amic Duscko no li agraden les zones!! Ens haurem de fotre fulles pq no veig jo a l'home cambiar.