dijous, de gener 25, 2007

Ronie... si us plau!!!!

Ja n’hi ha prou, ahir em vaig emprenyar bastant. L’amic Ronie va començar el partit amb ganes de retreure als que el xiulaven amb alguna jugada espectacular, concretament dues, i dic això perquè va intentar driblar tota la defensa del Betis quan el millor era obrir a la banda a Giuly…Ronie les coses no s’arreglen així, tu ets molt gran, però tu sense els teus 10 companys no series ningú i el mateix et dic d’ells. El conjunt és el què fa fort al Barça no les individualitats.


L’estat de forma físic i psicològic de l’astre brasiler és lamentable, és trist. Ahir ni un control en condicions, cap jugada trenada, recriminacions als companys, pèrdues de pilota, etc. Nefast. Demanarà aquest any un augment de sou també el seu germà ? Ens hauria de tornar calés aquest any!!! Prou de tonteries prefereixo que es quedi al córner assegut i que l’avisin per xutar una falta però que no perjudiqui l’equip.

Ja ho sé que ara mateix semblo un soci de tribuna i que quan dissabte marqui Ronaldinho de falta l’aplaudiré com el que més però ahir el got va vesar, estic emprenyat. I sincerament tot i el baix estat de forma de l’equip crec com molt bé va dir Oleguer “és un problema d’actitud i concentració”. Tu pots ser més bo o més dolent però si ho dones tot al camp ningú et podrà recriminar res de res. Curiosament Xavi no va voler fer declaracions al final del partit, emprenyat per la suplència? Emprenyat amb el rendiment de gent com Motta que es va amagar tota la primera part? Emprenyat amb les suposades estrelles? Jo l’entenc.

A tot això Ronie amenaça per enèsima vegada aquesta temporada “la domingo que viene voy a estar muy bien”. Tornarà a faltar a la seva paraula. Vist el què he vist segurament si.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Per ser qui és, haurem de seguir esperant-lo, perquè el Barça el necessita, i molt. Això sí, ell i Deco (22 pilotes perdudes ahir. Ell solet, a més d'un recital de melons als companys) estan desesperants.

Oriol ha dit...

Cop de Mall als jugadors culés. XDDDDDDDD.

Mikel ha dit...

paciencia , que estem parlant del jugador que ens ha tornat a la primera linia!!! no oblidem que fins que va arribar ell amb prou feines ens clasificabem per la uefa!!