dimecres, de gener 17, 2007

Estimat Gaspar

Sincerament sempre he pensat que la imatge donada pel Barça del Boix Noi Gaspar seria difícilment superada per un equip de nivell (excloem tot equip que sigui capitanejat per Piterman). M’equivocava.

Les declaracions d’ahir del president del Reial Madrid, el senyor Calderón (pot ser pel to que ell utilitza hauria de dir-li el tio aquest en lloc de senyor), han dinamitat una altra de les mines que envolten el Bernabeu des de l’estiu i més enllà. No és la primera del president del Madrid i molt em temo que no serà la última.

Tot va començar tot amb unes eleccions més que dubtoses, amb vots pendents de validar (encara avui), promeses incomplertes, manipulació de les dades d’informació de participació, etc. (més tot el què no sabem). Després la infinitat de declaracions sense cap mena de fonament de Calderón, que si la Cibeles aquí, Cibeles allà, si en el 2009 tots els jugadors espanyols de la NBA jugaran al Madrid. Un merder de barbaritats. Per no ser menys els seus companys de feina no s’han quedat curts, recordem a Mijatovic dient que el vestuari del Madrid feia pudor alcohol algun matí. A part el director tècnic s’ha gastat més de 100 milions d’euros en fitxatges, primer de geriàtric i després de guarderia. Més barbaritats. Per rematar la feina dins del camp va Capello i fot botifarra al públic 2 vegades.

El més greu de tot això crec jo és la impunitat amb que tracta la premsa de Madrid el seu Madrid. Dimissions, declaracions fora de to, l’entrenador fot ‘peinetas’ al públic, etc. i només es preocupen que Beckham marxa a Hollywood, Higuaín de pequeño ya soñaba con el Madrid, etc. parlen d’altres temes que no interessen o intenten fotre llenya a Barcelona com si ells no tinguessin feina.

En fi que em sembla espectacular la vulgaritat en què ha caigut el Madrid dins i fora del camp. El què ens hauria de preocupar és que tot i això es troben empatats amb el Barça (-1) i a 2 punts del primer. Tenim una gran lliga, un Sevilla cagat i cansat, un Barça presumptuós, en baixa forma i pel mal camí, un polvorí com el Madrid, un Valencia on el director tècnic i l’entrenador es van clavant punyals, etc. no segueixo perquè pendrem mal.

Calderón ha aconseguit una cosa, fer bo a en Gaspar. Pot ser que amb les declaracions populistes d'ahir Calderón busqués vots per unes més que properes possibles eleccions quan el jutge falli sobre els vots per correu? (Pregunta feta ahir a Rac1)

Referència:
- Gratitud infinita by Puji

6 comentaris:

Oriol ha dit...

El sentiment que tens vers el periodisme de Madrid, és el que els pericos patim a Catalunya vers el BArça. (però no estem parlant d'això, ok)
El Madrid, el pitjor, és que no solucionarà el problema fins d'aquí a tres o quatre anys, perquè té contractes caríssims a molt llarg plaç, amb aquest aspecte, el Cruyff era molt intel.ligent, el que més cobra l'entrenador i els contractes a dos anys.
En quant a la lliga de les estrelles, jo em quedo amb la lliga anglesa.
I per últim, comentavem si no erem agosarats d'exigir a l'Espanyol guanyar al BArça, recordes? Però, els seguidor, per norma general, volem que el nostre equip guanyi sempre i pels jugadors és una feina, que venen més o menys motivats segons els problemes personals, contractes, farres,etc.. però els que clarament són molt millors que la resta,quan volen, són els culerots dels pebrots, per això mateix, quan se'ls hi compliqui una mica la lliga, apretaran el pedal i guanyaran vuit partits seguits i sino (ara em mullo) temps al temps. Evidentment espero que baixeu a segona, però no crec que passi.

Gerard Agudo ha dit...

Ja ja ja...sobre la premsa una cosa és que no us fotin cas i l'altre que la premsa amagui coses reals que passen que jo crec que ... d'acord no ho diuen tot però a vegades foten canya...quan l'era gaspar per exemple ... o chusin el precio lo pongo yo... je je. Crec que és diferent. Imagina't com va això que el meu pare diu que els de la Ser i el Plus li tenen mania al Saragossa... damnificats a tot arreu ja veus.

Jo vull que baixeu a segona no em caieu tant malament.

Dani R. ha dit...

M'encanta el concepte "peineta" que s'esta posant tant de moda.
Toma peineta! Mola.

Caldria però buscar una expresió equivalent molt més nostrada. Tipus "barretina" o "barret de bisbe"

Gerard Agudo ha dit...

Barret de Bisbe està molt aconseguit i pot ser molt mediatic!!!

Perquè fer un Espetec! O un llonganisot!!! No queda tant bé!

Oriol ha dit...

M'agrada barret de bisbe. Toma barret de bisbe. o com deien a Top Gun (peli guapa, guapa) , la señal del pajarito.

Mikel ha dit...

Oriol! A Top Gun deien el "Saludo internacional"