dijous, d’abril 26, 2007

No t'emprenyis!

Com sempre començo el matí fent un repàs a les coses importants de la vida, el correu, els blogs i la premsa esportiva, i aquesta última part és la que espero amb més ansia últimament.

La premsa de Madrid ha decidit fer de l’equip que volien cremar a l’inici de temporada un equip guanyador que fa millors gols que els de Messi, un equip perjudicat pels àrbitres per així augmentar la èpica, vaja un equip que per ells hauria d’estar ja celebrant a la Cibeles.

La veritat es que volen posar-nos nerviosos amb portades amb la travessa descerebrada de Ramos, comparacions malèfiques amb les lligues de Tenerife, el mejor gol de la Liga després del gol espectacular de Messi, etc. I sincerament al principi ho aconseguien, em fotien de mala llet, m’emprenyava. Però això ja s’ha acabat prefereixo pendre-m’ho a broma perquè la portada d’avui s’ho mereix. El Marca publica a ‘bombo y platillo’ que el Madrid té fitxat a Saviola!! I jo penso, que intenten fer ràbia? Apuntar-se una victòria moral? Aquest és el Madrid que volen per l’any que bé?

Senyors de Madrid facin les campanyes que vulguin, les ‘cofradies’ que els vingui en gana, però si us plau deixin de tocar els collons amb ximpleries i històries, superin el tema de Tenerife, muntin un equip com deu mana i pensin una cosa, que si guanyen aquesta Lliga (cosa que dubto molt) serà perquè el Barça ara mateix l’està embolicant cuidadosament i a punt de posar el llaç per regalar.

La veritat estic frisós quina serà la portada de demà: Lo de Messi fue suerte, Robinho hace un regate estratosférico a Emerson en la ducha.


1 comentari:

Puji ha dit...

No t'emprenyis home! Les portades dels diaris esportius (tant els de Madrit comels d'aquí) fan més riure que la portada del jueves. Són revistilles d'humor, així que a riure!