divendres, d’abril 20, 2007

Els números de Ramos i altres

Després de la ressaca del gol de Messi, espotivament parlant de futbol ja poc més a dir, excepte pel diari As. Ahir sortia en portada Sergio Ramos amb una espècie de travessa amb els partits de Barça, València, Sevilla i Madrid. Fins aquí tot correcte, fins i tot el fet que digui que ell creu que el seu equip encara pot guanyar la lliga, però d’aquí a fer els números que va fer ho trobo vergonyós. Dir que el Madrid li treurà 9 punts (més els 5 de distància actuals) al Barça al final de lliga no és confiar en el teu equip es vendre excessiu fum, a veure si s’intoxicarà.

Pel que fa al bàsquet després de la seva eliminació de l’Eurolliga contra un equip que no va voler jugar a bàsquet, però que està justament a la Final Four, el Barça a disposat dos partits que ha resolt amb victòria, però de nou amb aquelles irregularitats en el joc que tan nerviosos posen als socis del palau. Sobre tot ahir, contra el DKV, que collons la Penya, on després de marxar de 20 en el marcador va acabar patint més del compte. Amb la victòria el Barça confirma la tercera plaça a l’Acb, fet que és més important del que sembla.

Finalment comentar que això no para i la roda esportiva segueix avançant amb les lligues europees de futbol més ajustades del que prometien. A Holanda, a falta de dos jornades el Psv, l’Ajax i l’AZ es disputen el títol separats per dos punts. A Anglaterra el ManU s’ha capficat en donar opcions al Chelsea de Mou i a Alemanya el Stuttgart i el Werder van a la caça del Shalke. Els únic que fa temps que dormen tranquils són l’Inter i el Lyon. I com no una altra jornada d’aquest esport menor que diu l’Edu i que Televisió Espanyola incomprensiblement intenta demostrar, el bàsquet.

PD: He vist que avui a Iker també li surten els números però d'una manera més sensata.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Al 'Tigre de Camas' (que deu ser germà del de Ambiciones) se li'n va l'olla, quelcom normal tenint en compte que entrena cada dia amb el bocamoll per excel·lència, Roberto Carlos.
Posant-me marranot, mentres a Madrid se segueixin fent palletes mirant-se al mirall, millor ens anirà a nosaltres.

Puji ha dit...

9 punts de diferència? Que s'ha begut el pot de gomina?

Mikel ha dit...

Ara nomes son 2... pero de totes formes confio plenament en el nostre barça ;-)

Oriol ha dit...

en Messi va fer un gol? quin gol? La mare que els va parir, a veure si es foten el gol a la punta del pitu!!