dimarts, d’abril 24, 2007

Res que no sabéssim

Per començar el Madrid amb un trist joc però amb una bona jugada d’equip (no per ser la millor de la lliga) i millor gol (tampoc el millor de la lliga com diuen, només cal recordar el gol de Ronaldinho contra el Villareal al Camp Nou) va guanyar a un València ‘ramplón’ i amb falta de ‘punch’. El Sevilla es va desfer fácil d’un ‘zombie’ com és el Bilbao i el Barça… Ay el Barça! Firma una de les millors primeres parts dels últims partits, bones combinacions, grans triangulacions però malauradament cap gol. Tres ocasions claríssimes per tancar un partit en 45 minuts i la meitat de la Lliga, però no el Barça està decidit en complicar-se la vida… que hi farem ens toca aguantar els de Madrid amb les seves companyes promocionals per aconseguir el títol, fent similituds fins i tot amb Tenerife, i aguantar també els de casa, que collons fa un equip que s’està jugant dos títols en el tram més important de la temporada anant a jugar a Egipte!!! Qui va firmar aquest acord, un il•luminat? Segurament. En fi toca patir i de veritat.

Pel que fa al bàsquet res que no es veies a venir. El Barça des de la seva eliminació de la Lliga Europea havia entrar en un bucle que tots sabíem que acabaria amb una derrota tard o d’hora. Així ha estat. No ha fet falta cap equip gran ni res per l’estil, simplement un equip amb ofici i un Barça que torna a dependre de Navarro en excés. L’avantatge que són mals coneguts amb solucions més que contrastades. Esperem que l’equip torni a rutllar com avanç de l’eliminació. Això si el Barça a perdut una oportunitat per acostar-se al Madrid a la segona plaça, en canvi la Penya, amb un Rudy escollit com a millor Jove de l’Eurolliga, encara veu molt a proa la tercera plaça de la Lliga Regular.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Novament, un post molt bo i lo dicho, començaré a passar de llegir-me els articles d'opinió de l'As.
Lo d'Egipte posa que segurament, amb l'estil sobraina que porta el Barça aquest any (i así nos luce el pelo) es va tancar pensant que a aquestes alçades ja estaria tot fet i no faria falta anar al Vinizius...
El problema és que, malgrat el que dius que es va jugar bé, ja són massa pocs punts fora de casa. Vamos, que la cosa, més que simptomàtica ja és patològica. I els de darrera apreten. Em va sorprendre el resultat del Madrid, la veritat.

Gerard Agudo ha dit...

Realment que el Barça perdoni tantes ocasions és un problema greu. El que està clar també és que els de darrere fallaran també, sinó només cal mirar els dos partits que li venen al Madrid per exemple, Bilbao i Sevilla.

Metamorfosi ha dit...

Vols dir Gerard que els de darrere també fallaran? Espero que tinguis raó.
Si el Barça va confiant en que fallin els altres anem malament, i si confia en la sort encara pitjor: la bona sort la va gastar al partit amb el Mallorca i els especialistes en fer mals partits i acabar guanyant són els seus rivals.
Mira que jo no crec en aquestes coses, però últimament m'estic plantejant de prometre un ciri si...

Oriol ha dit...

el que vulgui guanyar la lliga sense patir que es compri la XBox360. El mateix comentari pels que vulguin guanyar la Uefa!!
El Bar$a té el millor equip de la Lliga i evidentment que patireu, però si algú ha vista al Madriz o al Sevilla, entendrà que no són equips campions de la regularitat. Ara, que ojalà m'equivoqui!!

Gerard Agudo ha dit...

Aquest és el perico de confiança collons!! Si senyor l'únic que creu que guanyarem la Lliga juntament amb mi clar!

Mikel ha dit...

Ei ei ei jo tinc mes clar que ningu que guanyarem la lliga eh?
De totes formes si que es cert que ara el madrid com a minim juga molt millor que la resta de la temporada , i ho diu un capullo com jo que ha comprat mases partits del Madrid PPV per veure si perdia...

Gerard Agudo ha dit...

Mikel no et facis mala sang!!!

Ah i metamorfosi a veure si el Madrid guanya els dos partits que li venen