dijous, de juny 29, 2006

El globus ha petat

‘La Roja’ torna cap a casa, malauradament més aviat del què volien. Pel camí queden portades d’aquelles que després et poden tirar en cara com la del Marca “Vamos a jubilar a Zidane o Nos tienen pánico”, és clar no ha tardat Zidane a recordar-ho. Ni són tan dolents ni son tan bons. El dimarts Espanya va jugar en horitzontal, gens de verticalitat, pel meu gust Raúl molestava més que ajudava al mig del camp i Cesc va perdre aquella espontaneïtat i revolució que donava quan sortia des de la banqueta.

En defensa un suïcidi jugar al fora de joc, però és cert que dir-ho ara és molt fàcil. Dos errors dos gols, el tercer per mi no val, un equip a la desesperada és vulnerable per tots els costats. Falta gol, un rematador, no pas qualitat però si ofici. Realment és una llàstima però sembla que no s’aprèn mai dels errors que es cometen, al final si que creuré que la història d’una samarreta val més que la qualitat dels jugadors. Deuen ser les estrelles, aquelles que brillen i es mouen al ritme de pulsacions a la part esquerra de les samarretes de Brasil (5), Itàlia (3), etc. Espanya no en té cap i pot ser per això no guanya mai.



Per acabar comentar que començo està fart de les declaracions d’Henry al acabar els partits. Ja vaig veure que tenia mal perdre quan va tenir el valor de dir que el Barça va guanyar la Champions amb un gol en fora de joc (sembla ser que oblida una de les jugades claus) i ahir diu que està molest perquè la gent va xiular l’himne francès. Podeu pensar home té raó si xiulen l’himne del seu país, el problema és que fa les declaracions 24 hores després que Gullit (ni tan sols un espanyol) digués que va fer comèdia a la jugada amb Puyol. Visca el FairPlay que prediquen sempre des d’Anglaterra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El problema d'España va ser la golejada a Ucraïna. La selecció ha anat clarament de més a menys. De fet, han anat de més a res, perquè contra França res. Un penal (de sort) i 1 xut (de Joaquín) en 90 minuts no mereixen passar a quarts de final.
I no crec que el problema sigui la falta d'un rematador, el problema va ser que ni Cesc ni Xavi ni Xabi Alonso no va fer cap passada a l'àrea.

Gerard Agudo ha dit...

Joc horitzontal, va xutar menys que portugal que ja és dir. Això si fa falta un crack de tall mundial que ara mateix no existeix. Si que hi ha actors principals de gran nivell, però no hi ha un protagonista.