dimarts, de novembre 28, 2006

Una bona opció


Primer de tot comentar que estic d’acord amb el post d’en Puji sobre la destitució de Luis César, per mi un error i així ho han afirmat també alguns jugadors. En fi ja està fet.

Després de la decepció que em produeix, tot i no ser del Nàstic, la seva situació he llegit que un possible substitut és Flores, ex perico i ex almeria. En fi dintre de tot no em sembla una mala opció, trobo que és un d’aquells entrenadors dels anomenats realistes (tot el contrari que Lillo), d’aquells que no buscarà anar a 120 per hora amb un sisens sinó que adaptarà el joc al que té i buscarà sense dubte el màxim rendiment dels seus recursos. En definitiva potenciar les virtuts del Nàstic, encara que només sigui una, i intentar disminuir al màxim els defectes.

Així doncs que dintre de la mala decisió de la destitució hi ha una possible bona solució.
Només espero això que no fitxin a Chechu Rojo ni Lillo dos entrenadors que no paren d’enfonsar equips a segona.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

La junta directiva també estava valorant una opció més psicotròpica: Guardiola+Lucho. Home, com a mínim saps que Paco Flores els té pelats ja d'entrenar equips acostumats a patir (ui el que he dit...).

Oriol ha dit...

kanu, he llegit el post, perfecte, patia si hi havia alguna cosa que t'havia sentat malament, està clar.
Per mi, és una molt mala opció, és un entrenador que per aguantar una categoria potser és vàlid, però per sumar punts no val. Tant l'almeria com l'espanyol tenien equip per fer molt més i no van fer res. És un tio que li anirà la REal a juga a casa i sortira amb tres centrals, dos pivots, dos laterals i buscarà la jugada aerea o el contraatac. El nàstic acaba de signar el descens a segona.

Unknown ha dit...

No sé, Uri, vinc de llegir un article del desgraciat del Tomàs Guasch a l'As on fa una repassada al currículum d'en Flores i té molt bona pinta per a equips necessitats de punts. Mira-te'l. El que no entenc és com un tant per cent tant alt d'espanyolistes (oju, ho dic des de fora, les vostres raons tindreu) sent una animadversió tan bèstia per un entrenador que us va portar a guanyar la Copa del Rey...

Anònim ha dit...

Ooooh! M'hauria agradat veure Lucho d'entrenador...