dijous, de novembre 09, 2006

La copa fa favors


22:13 rebo un missatge que em diu: Patètic avui em venc el carnet!!
Sincerament vaig haver de mirar de qui era el missatge, la meva germana sòcia del Nàstic ara farà un any i mig.

Gràcies aquest missatge vaig recordar que hi havia jornada de Copa del Rey. No ho recordava sincerament deu ser gràcies aquesta Federació d’ineptes que tenim que tot i estar implicats en casos de corrupció segueixen governant el món del futbol espanyol com volen i deixant d’entrenador de la selecció estatal al ‘Sábio de Hortaleza’. En fi són els mateixos que tot i que el calendari està farcit de partits de seleccions, mundialets, paxangues, homenatges, etc. han decidit tornar al sistema de doble partit a la Copa del Rey en lloc de realitzar-ho a partit únic fins a quarts de final com la temporada passada. No veuen que el sistema de partit únic descarrega el calendari i dóna una oportunitat als equips petits de seguir endavant i fer caixa i als equips grans els suposa menys pèrdues de calés i els exigeix més serietat en les seves alineacions? No ho veuen, de veritat?. A part qui collons va tenir la idea de posar un Barça-Badalona a les 10 de la nit un dimecres del més novembre? Qui? Segurament algun il•luminat que va suspendre més d’una assignatura de màrqueting i direcció d’empreses. 12.000 persones al Camp Nou (també gràcies a la directiva per posar aquests preus tan assequibles per una paxanga) i ves a saber quanta gent el va comprar per PPV, 1 o 2?


En fi tornant al cabreig de la meva germana, crec que us una gran notícia per ells que el Nàstic i per què no dir-ho l’Espanyol estiguin eliminats de la copa. El Nàstic perquè necessita estar concentrat 100% per salvar la categoria i la Copa pot arribar a molestar o en aquest cas empitjorar la situació engreixant el número de partits perduts consecutius. En el cas de l’Espanyol perquè no té plantilla per suportar tres competicions. Pot ser si li dius al soci prescindir d’una et diria que la UEFA, ja que tenen un amor especial a la Copa, però ja és massa tard.

En fi dir-li a la meva germana que no vengui el carnet, en tot cas que me’l regali i dir als senyors de la Federació que facin alguna cosa amb aquesta copa que sinó tornarem als anys foscos de desinterès general.

11 comentaris:

Puji ha dit...

Per un cop que fan alguna cosa bé, amb allò del partit únic a camp del més petit, van i ho eliminen. Que capullos! Per cert, digues ata germana que no es vengui el carnet, que el Nàstic encara se'n pot sortir.

Oriol ha dit...

Gerard, et tinc que donar la raó en tot. Quina ràbia. Una salutació.

Gerard Agudo ha dit...

Oriol, quina ràbia donar-me la raó o que l'Espanyol estigui eliminat je je je...

Per cert com rebreu a Lotina el diumenge?

Oriol ha dit...

Per mi, que no hi entenc gaire, és un molt bon entrenador. Feia servir una màxima que fins que no ha marxat no l'he entès. "Fer fàcil allò que sabem fer". Si no tens centradors (Rufete) doncs no juguis a centrar i rematar de cap amb Tamudo.
Només a cau d'orella et diré, que teniem un equip de merda i el va fotre cinquè i campió de la Copa.

Anònim ha dit...

Bones Gerard,

pots donar-me el teu correu per comentar-te algunes coses?

Salut!

Gerard Agudo ha dit...

Hola anonymous no sé qui ets però el meu mail està aquí la web sinó aquí el tens:gerard.agudo@gmail.com

Dani R. ha dit...

Compareu, en tots els aspectes, la Copa del Rey de Bàsquet amb la Copa del Rey de futbol.

Fins-hi tot la gent que no li va gaire el basquet se la mira i s'interessa.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord Dani. La Copa de futbol està totalment desprestigiada. Haurien de jugar sempre a partit únic i al camp que toqui per sorteig, com a Anglaterra. Potser així guanyaria una mica d'emoció.

La Copa del Rei de bàsquet és la bomba. Per cert, vaig escoltar ahir al president de l'ACB dient que la temporada que ve volen canviar el sistema de competició de la Lliga.

Anònim ha dit...

Sr. salut idenfiquis...

Mikel ha dit...

La copa es el trofeig que tothom diu que no es important quan ja esta eliminat pero que es lo millor del mon quan es guanya...

Modgi ha dit...

La copa és un xuscu de títol que no dóna ni prestigi ni calé.