divendres, d’abril 18, 2008

La doble R és bàsquet


No vaig poder veure tot el partit que ahir enfrontava el Madrid amb la Penya però si el suficient per tornar a gaudir del bàsquet dels verd-i-negres. Es veritat que sóc del Barça, però s'ha de reconèixer que el bàsquet d'aquesta gent és fantàstic. Ja no només la reconeguda doble R sinó el conjunt sencer. Gran part de culpa la tenen els jugadors però l'altre part va a càrrec d'Aíto. L'he criticat moltes vegades en la seva etapa com a blaugrana, però el treball que està fent és molt bo.

Per mi aquesta lliga ja té un candidat ferm, de vegades irregular d'acord, però ahir la penya va omplir la sol.licitud per guanyar l'ACB. Després d'una ULEB, arribar a Madrid, guanyar al líder, salvar aluna pèssima decissió arbitral, clavar 18 triples, etc. és un bon currículum.

Només puc dir que aquest anys els meus ulls s'en van cap a l'Olímpic i no cap al Palau, quin patir.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Tens tota la raó Gerard: la Penya està espectacular.

Gerard Agudo ha dit...

Doncs si òscar, doncs si.Enveja sana.

Unknown ha dit...

Enveja sana també per part meva. Ara mateix no tindria cap dubte entre veure un partit del Barça o veure'l de la Penya... uns et trituren els nervis i amb els altres acostumes a veure un partidàs (i a més hi posen ganes, un luxe)

Charlie ha dit...

S'ha de reconèixer el mèrit, però també s'ha de tenir en compte que en Rudy no continuarà la temporada que vé, i si marxa en Rudy també ho farà l'Aíto. O sigui, muntanya russa total.