divendres, de febrer 08, 2008

Sense projecte (un altre cop)


Què millor per retornar amb els escrits esportius amb el tema amb el que vaig inaugurar aquest blog, la Copa del Rey de bàsquet.

És cert que fa molt que no escric i han canviat moltes coses, el Zaragoza va pel tercer entrenador per culpa d’un jugador que ja no hi és, l’Espanyol està en zona Champions, Eto’o està recuperat però no juga amb nosaltres i moltes altres coses. Però en canvi hi ha altres que mai cambien com el joc del Barça, Ronnie segueix entrenant quan li dona la gana i el No projecte de la secció de bàsquet del Barça.

El tema del bàsquet blaugrana comença a ser preocupant, ja no pel fet de quedar eliminats a les primeres de canvi per la revelació de l’any, sinó pel fet que novament no hi ha un projecte d’equip. Des de que Laporta es va carregar l’estructura del Palau, que per altra banda cal dir que funcionava sola (vist el resultat millor sola que mal acompanyada), posant a Valero Rivera amb calçador en una estructura que cada dia creix més en horitzontal que no pas en vertical (em recorda alguna que altra empresa).
Podem parlar de Savic i el rendiment dels seus fitxatges (si us plau que facin fora Acker i que jugui algun xavala del juvenil, d’aquests que juguen el torneig de l’Hospitalet), Acker, Illyasovas, Pepe Sanchez, etc. Curiosament el va tenir una millor relació rendiment-preu el van fer fora Morandais. Per no parlar de Kasun (don tosco) i Fran Vàzquez, els quals cobren una pasta sense justificar-la en cap moment.

Falta qualitat. Amb tots els meus respectes cap en Roger Grimau (amb el qual m’identifico bastant salvant les distàncies) si ell és el jugador més destacat de les tres últimes setmanes del Barça alguna cosa falla. M’explico. Grimau és un jugador imprescindible en un equip, un jugador que fa la feina bruta, el treball a l’ombra, en Sancho Panza d’en Quijote, ell no pot ser el més destacat de l’equip perquè això vol dir que algú s’amaga. Algú que ha de donar la cara perquè se l’ha fitxat per això i no ho fa. Diguem que és com si Puyol fos el millor de l’equip de futbol, alguna cosa estaria passant no?

Vistes les declaracions de Savic al finalitzar el partit d’ahir puc dir que això no canviarà d’aquí a final de temporada. Així que senyors seguidors del bàsquet blaugrana, per molt que els pesi en alguns, si volen veure bàsquet hagafin la línia groga direcció a l’Olímpic del metro i baixin a Pep Ventura, gaudiran molt més. Que torni Alemany!!

Per cert, de moment la Copa no decep. Podem discutir la qualitat en el joc però no la intensitat, la lluita i l’emoció dels partits.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Feia temps que no passava tant del Barça de bàsquet... ahir vaig anar fent zàpping. Quin desastre!

Charlie ha dit...

Doncs jo fins la temporada passada no me'n perdia ni un. A partir de llavors, no en veig ni un. No em motiva gens.
I sí, és culpa d'en Laporta, que se la sua qualsevol secció que no sigui el futbol. O què collons fot en Cubells, un paio que no ha vist una cistella en sa vida, portant la secció?
En fi.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Amb la pasta que portan gastada en tres anys no han estat capaços de montar un equip amb cara i ulls. Que collons foten el Savic i l'Ivanovic???

Si fins i tot l'equip d'aficionats al que jugo tenim més esperit d'equip que el Barça!

M'en alegro pel Baskonia i per la Penya per que són equips de gran tradició i que apostan per fer equip tirant de qualitat i no pas de talonari. La Penya tira de cantera i el Baskonia té un equip de "ojeadores" comparable al Sevilla de fútbol. Quants jugadors ex-Baskonia hi han a la NBA??? Per que no fitxen al que fitxa jugadors al Tau i enviem a la merda al Savic i a l'Ivanovic???

Pel que m'han explicat aquest parell no es parlen(tot i que eran íntims) per un problema relacionat amb las sevas donas...(?)