dijous, de novembre 15, 2007

Guerra informativa i coses del l'entorn


Mentre un diari, el Sport, ja fa els càlculs de la venta de Ronaldinho, l’altre diari, el Mundo Deportivo, parla d’una campanya orquestrada contra Messi i Ronaldinho per ser blanc de totes les culpes dels mals blaugranes.

Aquesta baralla al quiosc és la baralla també d’un club i d’uns aficionats. Uns haguessin venut a Ronaldinho ja fa dos mesos, els altres no paren de justificar i justificar que ens ha fet grans i que li devem alguna cosa més que una sortida per la porta del darrera.

I tots aquests problemes en el món de l’esport es magnifiquen quan la pilota no entra. Ella és la que realment decideix el futur d’un club. Això si, la pilota no pot entrar sola, necessita d’algú que la guiï fins la porteria. Ara mateix a can Barça no estan per la feina, sobre tot fora de casa, on es guanyen les lligues, on el Madrid lluitador treu els punts (victòria a Getafe) i on el Barça del passotisme ni de casualitat (derrota contra un Getafe més aviat discret).

El Barça coneix els seus problemes, però ningú té el valor d’aplicar el tractament. Cada dia veig més clar que això només s’arregla amb bisturí, i que per evolucionar cal renovar-se inclús quan les coses van bé.

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Us enrecordeu quan Laporta volia fer un contracte vitalici per Ronaldiñu? I a sobre hi havia gent que ho defensava.

Gerard Agudo ha dit...

Només hagués faltat això???

Unknown ha dit...

Ara per ara encara em resisteixo a creure que la solució és el bisturí. De moment, per mi, a la cosa li segueix falta autoritat i disciplina, que és responsabilitat d'en Paquito Rijkaard. Si hi ha jugadors 'despistats', a la banqueta i punto. Quan estiguin bé ja tornaran a l'equip titular.

Gerard Agudo ha dit...

Un jugador que porta 1 any i mig despistat per molt que hagi donat se li ha de dir algo més que la banqueta i més si cada any ha tingut la barra de demanar augment de sou.

Unknown ha dit...

Però el cas és que segueix sent un jugador altament aprofitable al que fa un any i mig que se'l deixa fer el que li dóna la gana sense que ningú l'intenti fer passar pel sedàs... no sé, jo sóc partidari d'aplicar-li mà dura a veure què en surt, i si segueix peix doncs a final de temporada sí, patada al cul.

Papi ha dit...

huevos huevos!!!, al camp, a la banqueta, i al palco

Charlie ha dit...

Un motiu més per demanar la desaparició de la selecció espanyola. Si no hi hagués partit de selecció, hi hauria lliga, i això no hagués passat.

Charlie ha dit...

cola?

Puji ha dit...

No cal acomiadar ningú, només cal algú que posi les coses al seu lloc, i dubto que el Paquito ho pugui fer ara mateix.

Puji ha dit...

No cola Charlie... però cop de mall a la selección.

Gerard Agudo ha dit...

Ja ja charli! tota la culpa de la selección je je aquí cola si vols!!

Puji pot ser acomiadar no agrada però la veritat crec que hi ha gent en aquest club que porta masses tocs d'atenció

Charlie ha dit...

Proposta de Trobada Blocaire al meu post sobre la mani!!!

Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu