dimarts, de febrer 19, 2008

I ara què?

És el què ens preguntem els seguidors del Barça de bàsquet, perquè no s’ha de ser gaire espavilat per veure que amb la destitució d’Ivanovic no s’acaba el problema perquè com hem dit altres vegades la plantilla no la va fer en Dusko no?

Que pensen fer el senyor Cubells, el qual feia una cara d’espantat terrible el dia del partit contra l’Unicaja i en la roda de premsa del dia següent (és el què té quan estàs al teu despatx sense fer res i de cop i volta patapum esclata una mina), i el senyor Laporta, que sorprenentment es va dignar a donar la cara al Palau ¿ Esperaran que Pascual es converteixi en Pat Riley i faci un equip campió, esperaran a que Acker, Illyasova, Kasun i Vàzquez despertin del seu estat catatònic i es converteixin en fantàstics jugadors o miraran cap a un altre costat com si no passes res.

L’altre opció és contractar un entrenador fins a final de temporada, perquè ja no ve d’aquí, sinó només cal escoltar al senyor Savic quan se li pregunta pel projecte de futur, la seva desposta simplement és que “no creu en projectes de futur, només els de any en any”. Aleshores ho entenem tot, com ara la gran quantitat de jugadors fitxats en els últims anys des de que ell ocupa el càrrec de director tècnic.

No us puc dir com juga el Barça des de que Dusko ha marxat perquè no ho he vist, però el què si veig és que en el Senyor Laporta el Palau li dona igual, no hi ha un projecte esportiu en el bàsquet i que acomiadant a Dusko no s’arregla ni la meitat del problema. Pot ser és que si fa fora Savic no quedarà ningú a la secció que 'entengui' de bàsquet i aleshores si que com feia Cubelles l'altre dia a la grada ens haurem de santificar!! Una imatge que ho resumeix tot.

3 comentaris:

Charlie ha dit...

ara a deixar passar el temps i narinant. Mentre el futbol vagi bé...

En fi.

Gerard Agudo ha dit...

bueno això que el futbol va bé...és un dir no charlie je je je

Charlie ha dit...

Vull dir que fins que no hi hagi una hecatombe al futbol, no es posaran seriosament a promoure les seccions.
Però clar, sempre hi haurà excuses per ocultat la realitat.