divendres, de febrer 17, 2006

La segona Copa pot provocar deliri

Primer de tot cal dir que no vaig veure cap dels dos partits de la Copa del Rey íntegrament, però amb les dos segones parts que vaig veure de les dues eliminatòries podem treure varies conclusions, sempre sota el meu punt de vista.

L’Akasvayu com va dir en Raúl López després del partit va ser un voler i no poder, però l’equip gironí va basar el seu joc en accions individuals dels seus jugadors i aquest estil de joc et pot funcionar en moments puntuals però no tot un partit i més si tens davant teu un equip com el Pamesa. A part el Pamesa va disposar de masses segones opcions de tir, ja que dominaven clarament el rebot tant ofensiu com defensiu.

Pel que fa a la segona eliminatòria va durar una part, a la segona només va haver-hi un equip, l’Unicaja, però si que és cert que el Gran Canària va aguantar allà fins que va poder, vaja fins que Garbajosa (31 de valoració ACB) va decidir portar el seu equip cap a la victòria.

Avui més, i no parlem d’un partit qualsevol, un derbi, Barça-Madrid. Un Barça que arriba la Copa com a líder de l’ACB però sense donar confiança de ser un equip regular en el joc, sinó només cal veure la seva actuació a l’Eurolliga. De totes maneres si Navarro i Williams estan bé el Barça estarà bé, sense oblidar aquest gran complement que per mi és Kakiouzis, tot i que en l’últim partit no va estar gaire bé. El Madrid per la seva part arriba immers en una crisis de la qual no acaba de sortir, novè a la lliga regular. Per ells la Copa pot servir de revulsiu, més que una possibilitat sembla més una necessitat.

El segon partit també promet, Tau-Penya. El Tau sembla que després d’un inci de temporada accidentat (degut al més que discutible canvi d’entrenador) ha recuperat la tranquil•litat amb un entrenador de la saga plavi com Perasovic. El seu lloc a la classificació de la lliga regular, segon juntament amb l’Unicaja, no és casualitat quan es té a Scola i un bon equip de complements de primera fila. De la Penya podem destacar la confirmació de la seva tornada al grup dels importants, fent una lliga prou bona i plantant cara a qualsevol equip. El seu pilar sense dubte és el jove Rudy però la direcció de Bennet és clau en aquest equip.

No us perdeu avui tampoc la jornada, promet més emocions que ahir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Capità tot es molt llarg. A mi fes-me resumenes que sino no m'ho llegeixo. una abracitación

Anònim ha dit...

NOTICIÓN, NOTICIÓN: Neix un nou pais a europa NEDERLANDS, con D.

firma. una nederlinda.