dijous, de desembre 18, 2008

Quan no tenir notícies són bones notícies

Primers de la Lliga BBVA, 12 punts d’avantatge sobre el Madrid i 8 sobre el segon classificat que és el Villareal, són les causes que aquesta setmana el Barça no hagi existit pels mitjans de comunicació. Una altra setmana tranquil•la, sense sorpreses ni rumors dels ja cada vegada més devaluats fitxatges d’hivern. Això és pels de la capital del Regne, que com feia Jordan per motivar-se en cada partit, s’inventen històries que només ells veuen. Podeu recuperar les declaracions de ‘Malulo’ Salgado indignat que a Barcelona ja s’està celebrant la Lliga BBVA. No t’equivoquis ‘Malulo’ una cosa és que el públic us canti cançonetes com la de ‘Madrid cabrón saluda al campeón’ i l’altre que els jugadors s’ho creguin. O és que els jugadors no podran celebrar un gol decisiu en el minut 83, contra un rival directe que va venir a tancar-se al Camp Nou i que només va saber repartir estopa , de manera eufòrica i descontrolada?.

En definitiva en el món del futbol si ets un equip gran i durant una setmana sense futbol no parlen de tu la falta de notícies és la bona notícia.

4 comentaris:

Charlie ha dit...

I el BBVA reduirà el diferencial a l'hipoteca de tots els aficionats del club que guanyi la lliga?

Candela ha dit...

BON NADAL DES DEL MÉS ENLLÀ! QUE ET VAGI TOT MOLT BÉEEEE. PETONETS.

Gerard Agudo ha dit...

Charlie Hi-hat: Em sap greu crec que no.En aquest moment t'has de fer amb la Liga Adelante je je je

Candela: Quina grata sorpresa!!! Bones festes per tu també!!!!

Gustavo Pinela. ha dit...

la fotografía con la que ilustra un articulo titulado "el famoso pasillo" (mayo 2008) ha sido robada de www.gustavofoto.blogspot.com, y está protegida por la ley, atraves de su registro en la oficina territorial de la propiedad intelectual; en el plazo máximo de una semana pasará a vía judicial de no ser retirada. El autor de la fotografía.