dimecres, de novembre 05, 2008

Fart de CR7


Ja fa molt que no l’aguanto, però dia que passa dia que pitjor em cau. Parlo, com diu el títol de CR7, o el què és el mateix Cristiano Ronaldo.

Pot ser molt bo, la veritat, però les seves posturetes, les seves sobreactuacions, el seu cap repentinat i les seves últimes declaracions, que formen part de la seva campanya per aconseguir la pilota d’or fan que tota la seva qualitat futbolística quedi en un segon plà. No paro de sentir de la seva propia boca declaracions com que ningú millor que ell es mereix la farsa de la Pilota d’Or (Deco en un any magnífic abans de venir al Barça amb Champions, Subcampionat europeu amb la selecció, Lligues i altres, no el va rebre) o que ell és el millor de tots. En fi, la modèstia no és el seu fort, la última va pocs dies on després de preguntar-li com es definiria amb una paraula va dir ‘Genial’.


A mi m’agradaria recordar-li a Cristiano que el futbol és molt més que quatre pòsters en cada partit (sembla entossudit a seguir els passos del millor Beckham) i que una estrella de l’esport no només ho ha de semblar, sinó que ho ha de ser (per més referències trucar a Ronaldinho).

Per cert, els millors no fallen penals en els moments claus i jo recordo un al Camp Nou i un altre a la final de la Champions, on va tenir sort que Terry va relliscar en l’últim moment.

6 comentaris:

Puji ha dit...

Acabarà jugant al Madrid. És el jugador tipus de can Merengón.

Gerard Agudo ha dit...

Tens tota la raó, segurament sortirà de copes amb Sergi Ramos. El meu subconscient m'està preparant!

Otger Cataló ha dit...

amen el que diu en Puji. De totes formes, objetivament se'l mereix (la pilota d'or) ja que la resta de bons jugadors i que li poden fer sombra (la majoria del barça) no van guanyar cap títol (amb l'excepció de l'eurocopa els espanyols)

Uri Bruguera-Burriac ha dit...

Es un impresentable però no veig tan clar que acabi al Madrid...

2010+eleccions a Can Barça+Sandro Rosell+Nike+Ferguson encantat de fotre al Madrid...

Charlie ha dit...

Hosti nooooo, al Barça nooo!

Charlie ha dit...

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=562740&idseccio_PK=806