dijous, de setembre 25, 2008

Ha tornat la pantera


Bocamoll, polèmic i incendiari així és a Eto’o i per això en Pep Guardiola no el volia al seu equip. Però Eto’o també és treballador i golejador (ahir va marcar el seu quart gol en tres partits consecutius). Ell és el primer defensa d’un Barça que pressiona (quan no es relaxa).Ell mateix ho ha dit en roda de premsa, “No sóc l’Eto’o de fa tres anys…però segueixo sent Eto’o”.

Jo no demano que en Pep i l’Eto’o siguin amics només vull que hi hagi una relació professional bona i cordial i que cap espurna faci dinamitar el vestuari, igual que nosaltres anem a la feina a treballar i no fer amics. Tot i que ahir l’empenta que li va donar a en Pep en la celebració de Gudjhonsen va semblar més una agressió que una celebració (d’aquí la cara d’espant d’en Pep).

El dia del Sporting de Portugal Eto’o es va treure aquella llosa que porten a sobre els davanters quan el gol no arriba i a partir d’aquí els gols aniran caient, perquè Eto’o és un caçador d’àrea.

Foto: rtve.es

2 comentaris:

Uri Bruguera-Burriac ha dit...

Desde que Eto´o es va esborrar contra el Madrid he desitjat amb totes les meves forces que s´anès del Barça. Ens el em tingut que menjar amb patates perque Laporta no el va voler vendre enganyant amb mateix Guardiola que, ilús, es pensava que li buscaven un 9.

Una vegada el camerunés s´ha quedat que foti molts gols, però per mi ja no serà el mateix, el perdonaré quan es guanyi un títol i ell hagi estat decisiu peer conseguirlo.

Charlie ha dit...

Esperem, una temporada més, que ressalti només pels gols i pel sacrifici.