dimecres, de març 12, 2008

Krusty, la nova marioneta



Del Bosque, alies Krusty, serà segons la premsa de Madrid, el nou seleccionador d’Espanya. Aquesta premsa, la de Madrid, ja tenen el que porten buscant des de fa temps, un entrenador que els faci cas, vaja un entrenador que porti a Raúl a la selecció.

No s’ha vist en cap pais civilitzat que un entrenador de futbol hagi de fer una roda de premsa per explicar els motius de perquè no convoca a UN jugador. Aquest intents per col•locar a un jugador, que com molt bé va informar Aragonés en un dels seus múltiples atacs d’ira i bogeria, no ha guanyat mai res amb Espanya, ni crec que pugui portar a la selecció a tal gesta esportiva, em semblen una falta de respecte total per la resta de jugadors que si que van convocats i un fet bastant de trompeta, cabra i escaleta.

Si Espanya mai fa res en una competició serà pel conjunt i no per la presència o absència d’un jugador en concret.

El problema a Madrid serà quan el senyor Krusty decideixi fer el què és normal en aquests casos, creure en el seu criteri i no en el de la Ser, AS, Marca, Onda Cero,etc.

Foto: Marca.com

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo també li trobo una gran semblança a Don Potato. Per cert, suposo que amb ell deixarà d'existir el 'Raúl Selección' fins l'any 3054 i el 'Guti Selección' fins al 2050 (és que al ser més tonto li dóno menys esparança de vida... viveDarwin).

Charlie ha dit...

suo

Puji ha dit...

Això de la selecció no te nom. N'he volgut parlar algun cop, però com diu en Charlie, en el fons me la bufa, així que passo.

...

Però és escandalós!

Gerard Agudo ha dit...

Kanu: Segur que convoca a Raúl.
Charli: em sembla perfecte
Puji: és tema d'un pais de pendereta.