dijous, de novembre 15, 2007

Guerra informativa i coses del l'entorn


Mentre un diari, el Sport, ja fa els càlculs de la venta de Ronaldinho, l’altre diari, el Mundo Deportivo, parla d’una campanya orquestrada contra Messi i Ronaldinho per ser blanc de totes les culpes dels mals blaugranes.

Aquesta baralla al quiosc és la baralla també d’un club i d’uns aficionats. Uns haguessin venut a Ronaldinho ja fa dos mesos, els altres no paren de justificar i justificar que ens ha fet grans i que li devem alguna cosa més que una sortida per la porta del darrera.

I tots aquests problemes en el món de l’esport es magnifiquen quan la pilota no entra. Ella és la que realment decideix el futur d’un club. Això si, la pilota no pot entrar sola, necessita d’algú que la guiï fins la porteria. Ara mateix a can Barça no estan per la feina, sobre tot fora de casa, on es guanyen les lligues, on el Madrid lluitador treu els punts (victòria a Getafe) i on el Barça del passotisme ni de casualitat (derrota contra un Getafe més aviat discret).

El Barça coneix els seus problemes, però ningú té el valor d’aplicar el tractament. Cada dia veig més clar que això només s’arregla amb bisturí, i que per evolucionar cal renovar-se inclús quan les coses van bé.