dimecres, de maig 07, 2008

El famós 'pasillo'

Ja sabeu que tot i ser un boca moll sóc un gran defensor de Eto’o ja que tot el que vomita als micròfons es transforma en sacrifici i lluita per l’equip normalment, ja que les últimes vegades a parlat fora del camp i no pas a dins. Però aquesta vegada no té defensa. Esborrar-se del partit contra el Madrid per acumulació de targetes em sembla estúpid, falta de respecte i de ‘cagón’. No només perquè és el Madrid sinó perquè el Barça es juga la segona plaça però sembla que li dona igual. L’altre afectat pel tema sanció és Deco, però mira, com que ho ha fet altres vegades això de escalfar-se i que li treguin una targeta no em sorprèn tant, que no vol dir que no m’emprenyi, però el fet que Deco altres vegades hagi demostrat ser un inconscient l’aparta una mica de les meves ires.

Per altre banda hi ha un tema que em té molt sorprès i és l’equivalència que es fa des de Madrid de dos fets que per mi no tenen el mateix rang: Liga = Pasillo. M’explico. L’altre dia el diari Marca valorava tant o més en portada ('Liga y Pasillo') haver aconseguit la Lliga com fer-li el’pasillo’ al Barça. Després ens acusaran a Barcelona de madriditis, però el fet de donar un póster, fer una recreació en la sortida del metro de la parada del Bernabeu, etc. em sembla si més no un ‘xinxate’, ‘toma toma’ , de nen petit no? No recordo jo tant de fervor popular l’última vegada que ells ens van fer el passadís. Em sembla una actitud molt trista per part de la premsa de Madrid, el club merengue i altres.

Avui toca passadís, sempre s’ha fet, no em sembla malament tot i que m’indigni i s’ha d’assumir que el Madrid ha guanyat la Lliga per mèrits propis tot i oferir-la al Barça en més d’una ocasió, però aquest per ‘asquito’ de no agafar les coses que han tocat el altres no l’ha volguda mai. De postres ‘els de poble’, vaja els de la Plana, han aprofitat els ‘asquitos’ i s’han col.locat segons també meritòriament, així que avui toca guanyar, encara que no hi vagi la Lliga, però si una cosa que se’n diu orgull tot i que alguns l’hagin perdut el cap de setmana, eh Eto’o?

dissabte, de maig 03, 2008

Nou entrenador


Una proposta des de Capità Waldo per entrenar al Barça i qui sap per presidir el Club, i el director tècnic, i el cap de seccions i ... vaja tothom menys en Carles Naval.