dimarts, de setembre 18, 2007

No van ser els de sempre.


Decepció seria la paraula per definir l’esperit de la gent que aprecien aquest esport. I la veritat no hauria de ser així ja que una plata en altres èpoques seria un bon èxit, però ja se sap ‘Second place is ther first looser’. Podríem parlar de fracàs? Pot ser sí si pensem que la selecció espanyola és l’actual campiona del món i pot ser no si es veu el torneig que s’ha fet.

Sincerament Espanya no va jugar bé i David Blatt va saber com fer jugar els seus jugadors. Pèrdues de pilotes fins ara no vistes, desactivació de la majoria de ‘jugones’ excepte Calderón, desesperació, nerviosisme, excés preocupació de l’arbitratge, inclús pel meu gust poques rotacions. I dic poques rotacions perquè Espanya va jugar els últims dos partits sense moure la banqueta com era habitual, fet estrany en Pepu.

De Russia podem dir que té un bon bloc, capitanejats per Holden, liderats per Kirilenko i reforçats amb homes com Khryapa, però segurament menys potents que Grècia.

Al darrera queda un bon torneig, bones seleccions com les de Lituània, Eslovènia, Grècia, etc., moltes decepcions com Turquía o Itàlia i sobre tot la confirmació que una estrella no fa a un equip guanyador, l’estrella necessita d’estar envoltada d’un bon bloc, sinó el resultat és el d’Alemania (Nowinski) o França (decebedor Parker).

Només esperem que aquests de la FEB no espatllin el bàsquet nacional i a veure si per una vegada són capaços d’aprofitar la bona tirada que té aquest grup, però si us plau només demano que no ho facin com a l’Eurobàsquet a base de toros com a mascotes, ‘somos la ñ’ o ‘pasos dobles’ en els temps mort dels partits.

Ah!! I una altra cosa, deixin que a primera fila es posin els que realment viuen el bàsquet i no tota la ‘calderilla’ de vips que es van veure, perquè no tots animen com Rafa Nadal.

5 comentaris:

Nosotras mismas ha dit...

Quin fastic!!!! Haurie d'haver guanyat.

salutacions

Charlie ha dit...

hòstia Gerard! a l'últim paràgraf dius exactament el mateix que vaig estar pensant en tot el partit!!!

Fa molta ràbia que hi hagi certa gentussa que només apareix pels pavellons quan es tracta d'un partit important i molta audiència televisiva.
Què hi feia l'aznar? i l'acebes? sabien, fins diumenge, que hi ha un esport que es diu bàsquet?

I, sobretot, quants veritables fans d'aquest esport es van haver de quedar al carrer per culpa de l'assistència de tota aquesta gentussa?

Gerard Agudo ha dit...

@nosotras mismas:benvinguda! i si s'hauria d'haver guanyat, a vegades el destí/mal joc fot aquestes males pasades quan ho tens tot a favor. Però bueno aquesta plata es valorarà quan no tinguem un equip com ara!

@charli hi-hat: si tio, molt però molta ràbia. I també molta ràbia que els enfoquessin tota l'estona collons...jo volia veure el partit.

Puji ha dit...

Tot i jugar com el cul van perdre només d'un. Em sap greu per aquest equip tan collonut, però me n'alegro pels de la Ñ i els de les files VIP, que per cert, quan va començar la segona part eren totes buides, suposo perquè s'estaven inflant a canapés. Fills de puta!

Gerard Agudo ha dit...

@puji:La veritat és una llàstima! però la colla de rancis que a vegades envolten tot el què són seleccions fa que a vegades pensis que es fotin!